Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Γ. Καρατζαφέρης: Από «ανατροπέας» του διεφθαρμένου συστήμα-τος και της οικογενειοκρατίας, εμετικός πολιτικός μπάτλερ του συστήματος της σήψης

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα



Όσοι είχαν την ατυχία – κι ανάμεσα σ’ αυτούς και ο γράφων - ά-κουγαν κάθε μεσημέρι και για αρκετά χρόνια τον «αντάρτη» πρόεδρο του ΛΑΟΣ, από το ΤΗΛΕΑΣΤΥ και την «Α1», να εξαπολύει μύδρους κατά της οικογενειοκρατίας, των ηγετών των «σατέν» και της δια-φθοράς.
Ως νεφεληγερέτης Δίας, άστραφτε και βροντούσε κατά του συστήματος της αναξιοκρατίας επικαλούμενος ως... συναγωνιστή ακόμη και τον Τσε Γκεβάρα!!
Τι πολιτικές αθλιότητες! Σ’ άλλα μου δύο κείμενα, τα οποία δημοσιεύθηκαν σε αρκετές ιστοσελίδες ανέδειξα αυτές τις πολιτικές και ιδεολογικές κωλοτούμπες του (βλ. το από 24 Μαρτίου κείμενό μου με τίτλο: «Οι πολιτικές και ιδεολογικές κωλοτούμπες του Προέδρου του ΛΑΟΣ» και το συνεχόμενο της 19 Μαΐου 2010 με τίτλο: «Καρατζαφέρης: Ο μαέστρος της πολιτικής κωλοτούμπας που διέπραξε το αδίκημα της εξαπάτησης του λαού» (στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεαμάτων).
Με τούτο το κείμενό μου θέλω να αναδείξω τη συνέχεια της κωλοτουμποειδούς «πολιτικής» του και την υποστήριξή του προς τους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες που είναι  σάρκα από τη σάρκα της χαβουζοειδούς Νέας Δημοκρατίας.
Έχουμε, λοιπόν, και λέμε ότι έως σήμερα (30/8/2010), οι «ανατρεπτικές» του επιλογές είναι οι εξής:
Α)    Στην Αθήνα υποστηρίζει ξανά την υποψηφιότητα του δημάρχου Ν. Κακλαμάνη, οπαδού της παγκοσμιοποίησης και υπεύθυνου για τα χάλια της υγείας και του Κέντρου των Αθηνών.
Β)    Στον Πειραιά υποστηρίζει την υποψηφιότητα, ως δημάρχου, του βουλευτή της Ν.Δ., τον οποίο το κόμμα του τον έκανε πέρα και έχει εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη.
Γ)    Στην Αργολίδα υποστηρίζει ως περιφερειάρχη τον φιλελεύθερο σοσιαλιστή υφυπουργό της Ν.Δ. Π. Τατούλη, τον οποίο απολάκτισε η ίδια!
Δ)    Στο Καρπενήσι υποστηρίζει την υποψηφιότητα, ως δημάρχου, του πανάσχετου Μπακογιάννη του οποίου μοναδικό προσόν είναι η οικογενειακή καταγωγή.
Ε)    Τέλος, πρότεινε ως περιφερειάρχη Αττικής – αυτός μόνος – τον γνωστό «κύριο τίποτα», ο οποίος αφ’ ενός μεν είναι αντιπρόεδρος του κόμματος της Ν.Δ. και αφ’ ετέρου ως υπουργός υγείας επί της βασιλείας της χρεωκόπησε το διαβόητο ΕΣΥ.
Είναι προφανές ότι ο «ανατροπέας» πρόεδρος ή δεν γνωρίζει τι σημαίνει ανατροπή – πράγμα αδύνατον – ή κατά τον Θουκυδίδη, αλλάζει σκοπίμως την έννοια των λέξεων για να δικαιολογήσει τις πολιτικές του κωλοτούμπες!
Με την ευκαιρία σημειώνω ότι εδώ και πολλά χρόνια έγραφα ότι ο κομματισμός είναι τόσο βαθιά χωμένος στο πετσί των ιδιοτελών ψηφοφόρων, ώστε δεν έχουν πρόβλημα να ψηφίσουν ως δήμαρχο και κάποιον που έχρισε το κόμμα αλλά βγήκε λαύρος από το φρενοκομείο!
Με τέτοιους ψηφοφόρους, τέτοιες επιλογές και τέτοιους αρχηγούς που να πάει η «βαρυόμοιρη» Ελλάδα όπως την αποκάλεσε ο εθνικός μας βάρδος Κωστής Παλαμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: