Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

«Η Μακεδονική Ιστορία και οι …κλέφτες Έλληνες ιστορικοί»

Το «ριζοσπαστικό μακεδονικό μέτωπο» ‘Σάρισα’ – ‘МАКЕДОНСКИ РАДИКАЛЕН ФРОНТ-"САРИСА"– απέδωσε φόρο τιμής στους αντιφασίστες αντιστασιακούς, με την ευκαιρία της  αργίας της 11ης Οκτωβρίου, που είναι ημέρα μνήμης του αντιφασιστικού αγώνα των σλάβων της Μακεδονίας εναντίον της βουλγαρικής κατοχής, όπως προβάλλεται από τη σκοπιανή τηλεόραση ‘ΤΕΡΑ’.
Η αντιπροσωπεία του μετώπου αυτού απόθεσε λουλούδια και σημαία με το έμβλημα της Βεργίνας στο μνημείο του Στιβ Ναούμοφ στο Μοναστήρι για τους βετεράνους που πέθαναν για την πατρίδα την φωτεινή ημέρα της 11ης Οκτωβρίου.
Η οργάνωση αυτή στην οποία δόθηκε προβολή από τα σκοπιανά μέσα ενημέρωσης διατηρεί σελίδα στο Facebook όπου είναι εγγεγραμμένα 1165 μέλη και αυτοχαρακτηρίζεται ως μια μη κυβερνητική οργάνωση «που τάσσεται υπέρ της προστασίας των μακεδονικών πολιτιστικών και ιστορικών αξιών, στην μακεδονική παράδοση και τον πολιτισμό της αρχαίας μακεδονικής ιστορίας. Το σήμα της οργάνωσής μας είναι η μακεδονική αντίσταση και επιμονή για αγώνα της ιστορικής συνέχειας των Μακεδόνων από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας».
Η κατάθεση των λουλουδιών και της σημαίας, που εικονίζεται, είναι όπως δημοσιεύεται «προς τιμήν των Μακεδόνων, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της βουλγαρικής κατοχής (της δεκαετίας του ’40) αντιτάχθηκαν στους Σέρβους, Τούρκους, Αλβανούς, Έλληνες και άλλους που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να κατακτήσουν τη Μακεδονία. Ο εκπρόσωπος της οργάνωσης αυτής, Γκόργκι Τσεκούτκοφ, (Ѓорѓи Чекутков), κατηγόρησε την Ελλάδα ότι οι ιστορικοί της έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να … κλέψουν την Μακεδονική Ιστορία.

Πηγή : http://echedoros-a.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: