Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

«Η Ελλάδα γέμισε επαίτες. Άκρως ανησυχητικό κοινωνικό φαινόμενο»

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Αυτός είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος και το κύριο θέμα στην «ΕΣΤΙΑ» (φ. της 21 Αυγούστου).
Πολύ καθυστερημένα, η Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών ανακάλυψε ότι μετατράπηκε – και θα συνεχίσει να μετατρέπεται – σε χώρα επαιτών. Xρόνια και χρόνια ο γράφων έκρουε των κώδωνα του κινδύνου, αλλά ηγεσίες πολιτικές, χρυνσοκάνθαροι των ΔΕΚΟ και αρπάχτες ψηφόροι και οπαδοί έσυραν τον χορό των κολασμένων πάνω στο πτώμα της.
Αναδεικνύοντας αυτό το γεγονός της λεηλασίας και ασκώντας κριτική – την οποία η συντριπτική πλειοψηφία των γλείφτηδων δημοσιογράφων είχε διαγράψει από τη μνήμη της – έγραφα για τα έργα και τις ημέρες των σοσιαλΗστών: «Αναδύθηκε οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά ένας άλλος κόσμος των διαπλεκομένων.... πρόκειται για τη νέα νομενκλατούρα, εντελώς νοσηρού και χυδαίου τύπου», που συνετέλεσε  στην ασύλληπτη διόγκωση της φτώχειας στην Ελλάδα.
Μάλιστα, στο κείμενό μου, το οποίο είχε ως τίτλο: «2.000.000 φτωχοί στην Ελλάδα», αναδείκνυα το φαινόμενο σύμφωνα με τα στοιχεία μιας εμπιστευτικής έκθεσης του ΟΟΣΑ, την οποία  δημοσίευσε «Το Βήμα» (φ. της 26 Μαΐου 2001), το οποίο στο πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ έγραφε: «Η οικονομία κινδυνεύει από το χρέος. Κάτω από το τραπέζι το συσσωρευμένο κρυφό έλλειμμα ανέρχεται στο 25% του ΑΕΠ».
Στο ίδιο φύλλο αναγράφονται στοιχεία μια ευρωπαϊκής έρευνας, σύμφωνα με την οποία, το 2002 «το ποσοστό της φτώχειας προσεγγίζει το 21% των Ελλήνων».
Κι όμως: Ηγεσίες – στελέχη – διαπλεκόμενοι και κλέφτες συνέχιζαν το αισχρό φαγοπότι με την άδεια του «καταλληλότερου» πρωθυπουργού Κ. Σημίτη.
Κάνοντας τα διά μου σχόλια πάνω σ’ αυτά τα πατριδοκτόνα και κοινωνιοκτόνα ντοκουμέντα  έγραφα ότι η Ελλάδα οδεύει σε μία γρήγορη «προϊούσα φτωχοποίηση», η οποία θα πρέπει να προκαλέσει «ανατριχίλα για το που πορεύεται η «ισχυρή» Ελλάδα του Σημίτη» (βλ. το εν λόγω κείμενό μου στα «Πολιτικά Θέματα» της 11/6/2002). Ήταν τότε που όλος ο «καλός» κόσμος των εργολάβων και των σοσιαλΗστών ετοίμαζε τη μεγάλη ληστεία των λεγόμενων Ολυμπιακών Αγώνων.
Τώρα, τα δύο εκατομμύρια των φτωχών του 2002 έγιναν τέσσερα με τη... σοσιαλιστική επιδίωξη να γίνουν οκτώ!
Είναι αργά, πολύ αργά, ώστε ν’ αποτραπεί το προγραμματισμένο εθνικό έγκλημα της ολοκληρωτικής υποταγής της Ελλάδας στους ξένους επικυρίαρχους.
Το γουστάρει και η «υπερήφανη» πλειοψηφία του διεφθαρμένου λαού, που τον μετέτρεψαν σε μαϊμού και τον εξαπατούν με χάνδρες και καθρεφτάκια.
Άντε και καλή μας πείνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: