Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

To βραβείο του Γ.Α.Π. και οι πολιτικά ηλίθιοι ψηφοφόροι του

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Ενώ πριν από λίγους μήνες οι Γερμανοί μας χλεύαζαν παντοιοτρόπως για τα χάλια της Ελλάδας, στα οποία την έφεραν οι εναλλασσόμενοι ανίκανοι και δόλιοι πρωθυπουργοί, τώρα έδωσαν βραβείο στον εθνικό νεκροθάφτη κ. Τζέφρη.
Γιατί τον βράβευσε ο Γερμανός μεγαλοτραπεζίτης, που τον μήνα Μάιο "αμφισβητούσε κατά πόσον η χώρα μας θα μπορούσε να αποπληρώσει το χρέος του"; (βλ. σχετικό ρεπορτάζ στην "Καθημερινή" (φ. της 5/10/2010).
Να γιατί: "Για το θάρρος, την ειλικρίνειά του και την αποφασιστικότητά του με την οποία πήρε σκληρά μέτρα αψηφώντας το πολιτικό κόστος".
Η Ελλάδα στον γκρεμό, ο λαός της στην πείνα, οι ερχόμενες γενιές είναι υποθηκευμένες, η εθνική της κυριαρχία είναι  ανύπαρκτη, ο εθνικός της πλούτος εκχωρημένος και τα εθνικά της θέματα στο σφυρί.
Κι όμως, ο ιπτάμενος "πρωθυπουργός" συνεχίζει το παιχνίδι της πολιτικής απάτης, χαρίζοντας το εθνοκτόνο βραβείο "στον ελληνικό λαό για τις θυσίες του"!!
Ευτυχώς, ο γράφων δεν ανήκει σ' αυτό το λαό, μολονότι πληρώνει τους τυχοδιωκτισμούς του και τον κομματικό του μαζοχισμό, αφού ήδη από το 1992 διαχώρισε τη θέση του γράφοντας: "Όταν οι πολιτικοί αρχηγοί, χρησιμοποιούν τον όρο "ο λαός", στο όνομα του οποίου μιλούν όλη την ημέρα και κάθε μέρα, να προσθέτουν και τη φράση: "πλην του πολίτη Π. Παπαγαρυφάλλου... Δεν θέλω ν' αποτελώ το γράσο στην πολιτική τους μηχανή. Θέλω να είμαι και να παραμείνω ΠΟΛΙΤΗΣ" (βλ. το άρθρο μου: "Συμπεράσματα και συνέπειες της ανυπαρξίας πολιτών στην Ελλάδα", στα "Πολιτικά Θέματα" της 19/6/1992).
Όσοι ανήκουν στο "λαό", όπως τον εννοούν και όπως τον συμπεριφέρονται οι βιολογικοί νεκροθάφτες του δεν ντρέπονται; Αν όχι, που κατατάσσονται; Στους πολιτικούς πιθήκους ή στους πολιτικούς ηλιθίους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: