Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Μισούν θανάσιμα την κοινωνία…


Γράφει ο Μαγια
Μέσω της γνωστής γερμανικής φυλλάδας Bild πληροφορηθήκαμε το …όραμα του Σαμαρά, να μετατρέψει την Ελλάδα σε «υπόδειγμα χώρας».
Προφανώς, ο εξαπατήσας τους πολίτες πρωθυπουργός (ακόμη και μέχρι πριν λίγα 24ωρα, διαβεβαίωνε ανερυθρίαστα πως βρίσκεται δίπλα στη μεσαία τάξη) εξέφρασε τους μύχιους πόθους της υποτελούς κυβέρνησής του να αναδείξει την αποικία της Ευρωζώνης σε οικονομικό και κοινωνικό ερειπιώνα.
Ετσι, ουδόλως εκπλήσσει η νέα φορολογική επιδρομή σε βάρος του ήδη εξαθλιωμένου 
εχθρού λαού.
Ωστόσο ανακύπτει το (πραγματικό) δίλημμα: Είναι πολιτικά διεστραμμένοι ή μισούν θανάσιμα την Κοινωνία;
Ο,τι κι αν συμβαίνει η τραγωδία είναι αναπόφευκτη. Το 2013 ολόκληρη η χώρα θα παραλύσει. Ελάχιστες οικονομικές και εμπορικές δραστηριότητες θα απομείνουν, η κοινωνία θα εξαθλιωθεί και ο κρατικός μηχανισμός θα διαλυθεί.
Εγκληματούν οι εγχώριοι εντελοδόχοι της διεθνούς τοκογλυφίας, εκτελώντας τα «συμβόλαια θανάτου» της κρίσης, που οι ίδιοι δημιούργησαν, εναντίον των αδύναμων κι ανήμπορων, αλλά και των πάλαι ποτέ μεσαίων στρωμάτων που τροφοδοτούν σήμερα τις τάξεις των νεόπτωχων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνι­κή συνοχή.
Όλοι αυτοί του δόγματος «δεν υπάρχει άλλη λύση» έκαναν πως δεν άκουσαν ούτε τη δήλωση του αφεντικού Σόιμπλε, ότι για την ελληνική κρίση ευθύνονται οι εγχώριες ελίτ, η ποικιλόχρωμη συμμορία των …εντιμότατων κλεπτοκρατών, την οποία η συγκυβέρνηση των πολιτικών ανδρεικέλων συνεχίζει προκλητικά να προστατεύει!
Εχουν ονοματεπώνυμο οι φοροφυγάδες, οι λαθρέμποροι, τα μεγαλόσχημα λαμόγια της διαπλοκής, οι κουμπάροι και οι κολλητοί, οι ληστές με τα λευκά κολάρα, τα πολιτικά αρπαχτικά, οι μιζ-άκηδες της διακομματικής ρεμούλας, που ρήμαξαν τη χώρα, οδηγώντας την στην καταστροφή.
Τώρα, πρέπει να μιλήσει η καρδιά του κατατρεγμένου λαού, που αποζητώντας δικαιοσύνη, να αξιώσει την επιστροφή των κλεμμένων!
Υ.Γ. Η αντίστροφη μέτρηση του μνημονιακού θιάσου, Σαμαρά και Βενιζελοκουβέλη, άρχισε…

www.olympia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: