Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Πολυπολιτισμικότητα = Συγκρούσεις & έγκλημα

Του Νίκου Χιδίρογλου

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας, χθες, ήταν χάλια. Παντού πρωταγωνιστές, αλλοδαποί σκληροί κακοποιοί, οι κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, «συμπατριώτες» μας (ναι, έτσι αποκαλούν τους λαθρομετανάστες). Άνθρωποι που ήρθαν εδώ, εκμεταλλευόμενοι τη χαλαρότητα και την «αντιρατσιστική» ρητορική, που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αντιδράσεις, για να πλιατσικολογήσουν και να βγάλουν τα τριτοκοσμικά απωθημένα τους πάνω σε φιλήσυχους Έλληνες.
Και ήρθε το συμβάν το καλοκαίρι στην Πάρο, αλλά και η δολοφονία του Θ. Λαζανά (από την αρχή του χρόνου έχουν δολοφονηθεί από αλλοδαπούς 40 Έλληνες), για να αρχίσουν πάλι μερικοί να αναρωτιούνται, τι συμβαίνει. Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ «ανησυχεί» για το ότι οι άνθρωποι που βλέπουν τους συμπολίτες τους να δολοφονούνται και να ληστεύονται, προσπαθούν να μεριμνήσουν για την προστασία τους και μάλιστα δια της νόμιμης οδού, ζητώντας από την Πολιτεία άδειες οπλοφορίας.
Μόνο εγκλήματα...
Για να δούμε λοιπόν τα τελευταία ανδραγαθήματα όσων μας ήρθαν εδώ απρόσκλητοι, εποικίζοντας την πατρίδα μας. Λίγο λοιπόν πριν τις δύο το μεσημέρι, στην οδό Μιχαλακοπούλου 31, δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν με κοντόκανη καραμπίνα ιδιοκτήτη πρατηρίου τσιγάρων, τραυματίζοντάς τον και αποσπώντας του χαρτοφύλακα με περίπου 30.000 ευρώ.
Μάθαμε και πως συνελήφθη ένας από τους δύο Αλβανούς δολοφόνους κοσμηματοπώλη στην Λυκόβρυση. Το θύμα, ο Γιώργος Αλεξόπουλος, ο οποίος είχε αντισταθεί, είχε δολοφονηθεί μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε. Οι Αλβανοί κακοποιοί, «διαπρεπείς» εκπρόσωποι της πολυπολιτισμικότητας, άφησαν ορφανό ένα κοριτσάκι 17 μηνών και άφησαν χήρα μια γυναίκα η οποία ήταν τότε έγκυος στο δεύτερο παιδί της οικογένειας. Οι αλλοδαποί κακοποιοί, είναι και θρασείς: ο Αλβανός κακοποιός συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να εισέλθει και πάλι στην ελληνική επικράτεια, αποβιβαζόμενος από πτήση Τίρανα-Αθήνα, στο αεροδρόμιο των Σπάτων.
Επίσης, καταζητείται 26χρονος ομοεθνής του και συνεργός του στο έγκλημα. Οι δράστες, μετά τα εγκλήματά τους, κρύφτηκαν στην οικία ομοεθνών τους στη Νέα Μάκρη (όπως διαβάσαμε στο newsit.gr) και αργότερα, διέφυγαν στην Αλβανία. Συνελήφθησαν και άλλοι δύο Αλβανοί οι οποίοι βοήθησαν τους δράστες να διαφύγουν. Στο Αγρίνιο, συνελήφθη ένας 30χρονος Σέρβος, την ώρα που ετοιμαζόταν να διαπράξει ληστεία σε πολυκατάστημα, ενώ στον Έβρο και συγκεκριμένα στο τελωνείο των Κήπων, συνελήφθη Τούρκος έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος προσπάθησε να περάσει στη χώρα μας 20 κιλά ηρωίνης.
Ληστεία είχαμε και σε πρατήριο υγρών καυσίμων το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Μυράκτης, στο Ταύρο, όταν άγνωστοι πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό και άρπαξαν πριν σπεύσουν να εξαφανιστούν, άγνωστο χρηματικό ποσό από τον υπάλληλο της επιχείρησης. Στην Πάρο, 34χρονος Γεωργιανός ο οποίος συνελήφθη, μαχαίρωσε 31χρονο συμπατριώτη του. Στην Αθήνα, σε κλίμα έντασης ξεκίνησε η δίκη των δήθεν ομογενών και «ελληνοποιημένων» δολοφόνων των δύο αστυνομικών της ΔΙΑΣ, του 23χρονου Ιωάννη Ευαγγελινέλη και του 22χρονου Γιώργου Σκυλογιάννη, που έπεσαν νεκροί επί του καθήκοντος στην περιοχή της Λαχαναγοράς του Ρέντη.
Στην Αθήνα και πάλι, γυναίκα διαπληκτίστηκε έξω από την ΑΣΟΕΕ με αλλοδαπό μικροπωλητή, ο οποίος την απείλησε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια. Αριστεριστές και αναρχικοί οι οποίοι βγήκαν από τη Σχολή, πέταξαν βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Στη Θάσο, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, κατηγορούμενοι για 16 διαρρήξεις και κλοπές δικύκλων, ενώ συνελήφθησαν και τρεις ημεδαποί συνεργοί τους. Στην Αστυπάλαια, συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί, ηλικίας 26 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για εκβίαση, οπλοκατοχή και πλαστογραφία πιστοποιητικών. Στη Σύμη συνελήφθησαν 36 Αφγανοί, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας.
Εθελοτυφλούν
Ο ΣΥΡΙΖΑ, εξακολουθεί να παίζει το βιολί του. Οι άνθρωποί του, όντες ελευθεριακοί, δεν δίνουν δεκάρα για την αύξηση της εγκληματικότητας, που οφείλεται κυρίως στη δράση αλλοδαπών κακοποιών. Διαβάστε από ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: «Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα του Τύπου (πιο πρόσφατα, εφημερίδα Το Ποντίκι, 6.12.2012), παρατηρείται αύξηση των αιτήσεων για την έκδοση άδειας για τη νόμιμη κατοχή όπλου στα αστυνομικά τμήματα και τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας.
Την ίδια στιγμή, στα ίδια δημοσιεύματα, εκφράζονται οι εύλογες ανησυχίες στελεχών της ΕΛΑΣ και συνδικαλιστικών οργάνων των αστυνομικών υπαλλήλων και των αξιωματικών, ως προς τη σκοπιμότητα των αιτήσεων αυτών, αφήνοντας ευθέως να υπονοηθεί ότι η αύξηση αυτή, πιθανώς, σχετίζεται με τη δράση ακροδεξιών ομάδων...
Οι παραπάνω πληροφορίες, που προκαλούν εύλογη ανησυχία, πρέπει να ερευνηθούν πολυεπίπεδα και σε βάθος, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και σε ποιο βαθμό έχουν σχέση με την από διετίας υπόθεση των θυλάκων πολιτοφυλακής από εφέδρους των Ενόπλων Δυνάμεων και απλούς πολίτες, με το πρόσχημα της διατήρησης της ‘δημόσιας τάξης’, εν καιρώ κρίσης».
Η παραπάνω «αντιμιλιταριστική» ανακοίνωση, αντικατοπτρίζει τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλει τους Έλληνες πολίτες να υφίστανται δολοφονίες, ληστείες, βιασμούς και πολύ τρόμο καθημερινά και να μη μιλούν, ώστε να εμπεδωθεί η πολυπολιτισμικότητα.
Γιατί έτσι αποφάσισε και γουστάρει η ελληνική αριστερά. Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται στη σταλινική Κουμουνδούρου, διότι αδυνατούν να δουν τα πράγματα ως έχουν, είναι το εξής: η εγκληματικότητα και η κατάρρευση της έννομης τάξης, ελέω της δράσης αλλοδαπών κακοποιών, είναι η αιτία για την κλιμάκωση της δράσης του άλλου άκρου. Είναι παραπάνω από σαφές, ότι το ένα άκρο, ο ολοκληρωτικός ΣΥΡΙΖΑ των μισαλλόδοξων αριστεριστών & σταλινικών, που επιδιώκουν κάποια «ρεβάνς», τροφοδοτεί το άλλο άκρο, το ναζιστικό.
Για την ιστορία και για να αντιληφθείτε την απύθμενη υποκρισία: την παραπάνω ερώτηση, υπογράφει μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Νίκος Βούτσης... Όσο για τα περί παράνομης διακίνησης όπλων, για την οποία ερωτούν τους αρμόδιους υπουργούς («Έχει  παρατηρηθεί αύξηση  παράνομης διακίνησης όπλων από και προς την Ελλάδα;
Έχουν υπάρξει συλλήψεις ατόμων και πάταξη κυκλωμάτων, που διακινούν παράνομα, οπλισμό στην Ελλάδα;»), θα μπορούσαν να ρωτήσουν τη θυγατέρα βουλευτή τους, η οποία εμπλέκεται σε μια ανάλογη υπόθεση και εναντίον της οποίας απαγγέλθηκαν κατηγορίες μεταξύ άλλων και για κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους για τη διάπραξη κακουργήματος, αλλά και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Η κυρία αυτή μάλιστα, προφυλακίστηκε. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, η υποκρισία σας δεν έχει τέλος...

www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: