Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Οι Άρπυιες

Γράφει ο θεόφιλος Αιγινήτης

Έχω σιχαθεί την πολιτική, τους πολιτικούς και τις πολιτικές τους.

Βαρέθηκα να ακούω τα μεγαλεπήβολα απατηλά σχέδιά τους για την σωτηρία της πατρίδας.

Βαρέθηκα να ακούω πως λεφτά υπάρχουν και πίστευα πως αυτό αφορά εμένα, ενώ αφορούσε μόνο αυτούς.

Βαρέθηκα να τους ακούω να υπόσχονται πως θα κάνουν αναβάθμιση της οικονομίας, του βιοτικού επιπέδου, βελτίωση της υγείας, αναβάθμιση της παιδείας.

Τους βαρέθηκα όλους.

Τους βαρέθηκα και τους σιχάθηκα να ευλογάνε τα γένια τους και να κουκουλώνουν τις πομπές τους.

Το Γιωργάκη τον βγάλανε πάλλευκο αφού τον πλύναμε χρησιμοποιώντας απορρυπαντικό με μπλε, πράσινους, πορτοκαλί ακόμα και κόκκινους κόκκους, στο πλυντήριο της Βουλής.

Από τους 300 βουλευτές μόνο 80 πίστεψαν πως έχει τις δικές του μεγάλες μάλιστα ευθύνες και πως πρέπει να δώσει λόγο για τις επιλογές του που μας οδήγησαν στην εξαθλίωση.

Τους σιχάθηκα για τη απεριόριστη δειλία τους να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν για τα τεράστια λάθη που έχουν κάνει.

Ο ένας τα ρίχνει στους άλλους

Ο Παπακωνσταντίνου κι ο Γιωργάκης δεν ξέρουν τίποτα για τη δολοφονία του ελληνικού λαού που έγινε με την παραποίηση των στοιχείων της Στατιστικής Υπηρεσίας.

Ο Παπακωνσταντίνου, ο Γιωργάκης και ο Βενιζέλος προσπαθούν να πείσουν πως δεν είχαν κακή πρόθεση όταν κατάπιναν το στικάκι με τη λίστα των φοροφυγάδων.

Ο Λοβέρδος αφού καταχειροκρότησε το Γιωργάκη μαζί με τους υπόλοιπους Πασόκους που του δώσανε ψήφο εμπιστοσύνης πριν τον ξεκουμπίσουν η Μέρκελ με τον Σαρκοζί ως επικίνδυνο όταν ζήτησε δημοψήφισμα τώρα τον κατηγορεί.

Του είπαν: πού πας ρε παπαπάρα; Θέλεις να μας κόψει το αυγολέμονο στη σούπα;

Και αφού του έδωσαν μερικές χάντρες και καθρεφτάκια, μη και τους χαρακτηρίσει αχάριστους αφού έκανε τη δουλειά τους, τον στείλανε να διδάξει στο Χάρβαρντ ως αυθεντία με αντικείμενο διδασκαλίας “πως μπορείς να καταστρέψεις μια χώρα”. 

Βγαίνει τώρα ο Λοβέρδος μαζί με τους υποδέλοιπους να το παίζει οσία Μαρία και πως αυτός δεν ξέρει τίποτα για το φόνο.

Ακόμα και η δικαιοσύνη βγάζει απ’ έξω την ουρά της πως δε φταίει για τις αποφυλακίσεις υπόπτων για τρομοκρατικές ενέργειες και τα ρίχνει στους πολιτικούς που ψηφίζουν τέτοιους νόμους που εκείνη απλά τους εφαρμόζει.

Δεν τους άκουσα όμως ποτέ να διαμαρτύρονται πως οι νόμοι που ψηφίζονται στη Βουλή αντίκεινται προς την κοινή λογική, αλλά διαμαρτυρήθηκαν για τις περικοπές των μισθών τους.

Η μαύρη αλήθεια είναι πως οι δικαστικοί εκτελούν καταναγκαστικά έργα με τον υπερβολικό όγκο δικών και αποφάσεων που είναι υποχρεωμένοι να φέρνουν εις πέρας και δικαιολογημένος ο μισθός που έπαιρναν.

Κυρίες και Κύριοι, εσείς που εκπροσωπείτε τη δικαιοσύνη, με όλο το σεβασμό, σας παρακαλώ στηρίξτε με όλες σας τις δυνάμεις τον Ελληνικό λαό από τις Άρπισες τους πολιτικούς που μας πίνουν το αίμα. Είστε η μόνη μας ελπίδα !


http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/2013/01/21/%ce%bf%ce%b9-%ce%ac%cf%81%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%b5%cf%82/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: