Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Πάλι οι ξυπόλητοι οικτίρουν την Ελλάδα...

Ένας ακόμα κλασικός Ανατολίτης και φανατικός εθνικιστής, ο αντιπρόεδρος του Ρ.Τ.Ερντογάν, ο Μπουλέντ Αρίντς, προχώρησε και πάλι σε δημοσιες προκλητικές-υποτιμητικές δηλώσεις για την Ελλάδα υποστηρίζοντας δήλωσε πως "Αν η Ελλάδα τώρα με την κρίση βγάλει προς πώληση νησιά της, μυαλωμένοι άνθρωποι από την Τουρκία θα τα αγοράσουν"!
Οι δηλώσεις του έγιναν στην Προύσα και υποστήριξε ότι "Δεν μπορούν να πληρωθούνε οι μισθοί των εργατών και των υπαλλήλων. Οι μισθοί του προέδρου της Δημοκρατίας, των βουλευτών και των υπουργών πάγωσαν. Χρέη έχουν. Ελπίζοντας στην Ε.Ε. για βοήθεια, βγάζουν κραυγές SOS. Και όλοι είναι στην ίδια κατάσταση. Πορτογαλία, Ισπανία, Ιρλανδία και Ισλανδία έτσι είναι".
Ο Αρίντς αναφερόμενος στην σχετική αγγελία που έβγαλε η Ισλανδία στο διαδίκτυο για; πώληση ελληνικών νησιών (πωλητήριο για ελληνικά νησιά υπάρχουν συνέχεια εδώ και 50 χρόνια και πολλοί έχουν τα δικά τους ιδιόκτητα νησιά) είπε προβοκατόρικα: "Μα είναι δυνατόν μια χώρα να πουλά την ίδια της την πατρίδα ; Η Ελλάδα λέει πως "Πάρτε όποια νησιά θέλετε τα πουλάω, όποια βιομηχανία θέλετε πάρτε την κοψοχρονιά". Οι έξυπνοι άνθρωποι στην Τουρκία άρχισαν να τα παίρνουν. Εμείς είμαστε σε καλό σημείο".
Δεν κοιτάνε τα χάλια τους που στις κεντρικές και αντολικές περιοχές της χώρας τους, τα παιδιά για να βάλουν παπούτσια φτάνουν στο Γυμνάσιο (όταν καταφέρνουν και πηγαίνουν σχολείο) και μ'ένα κοστούμε τους παντρεύουνε και με το ίδιο τους κηδεύουνε, τολμάνε και μιλάνε για την Ελλάδα...

Πηγή : http://www.defencenet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: