Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Τέλος οι… πολιτικές ορντινάντσες

Γράφει ο  Γιώργος Τσιούνης 

Πολύ σωστά, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Νίκος Δένδιας, αποφάσισε την ανάκληση των 1.500 αστυνομικών που είχαν αποσπασθεί από τις υπηρεσίες τους για να ασχολούνται με αλλότρια... 

Τέλος λοιπόν, μας πληροφορούν οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι, στην φρούρηση από αστυνομικά όργανα πολιτικών προσώπων εν ενεργεία, τέως, πρώην και άλλοτε, καθώς και άλλων μη πολιτικών προσώπων, αποφεύγοντας όμως να  μας πληροφορήσουν πόσοι από τους επώνυμους λειτουργούς  του τύπου και γενικώς των Μ.Μ.Ε και πόσες κυρίες συνάδελφοί μας είχαν το προνόμιο να απολαμβάνουν αστυνομική φρούρηση, χωρίς να κινδυνεύουν από τίποτα ή να απειλούνται από κανέναν. 

Πόσοι και ποιοί συνάδελφοι αρσενικοί και θηλυκές, είχαν στη διάθεσή τους φρουρούς αστυνομικούς που στην πραγματικότητα χρησιμοποιούσαν για "φιλιππινέζες", ήγουν για οικιακές βοηθούς, για υπηρέτριες με άλλα λόγια και για τις λοιπές οικιακές και οικογενειακές εργασίες, όπως ψώνια, θελήματα, βόλτες ή σχολεία για τα παιδιά κ.τ.λ. 

Έτσι είχαμε ένα πλήρη εξευτελισμό του υπερήφανου αστυνομικού σώματος πού η πολιτεία του έχει αναθέσει, του έχει εμπιστευθεί το υψηλό καθήκον της προστασίας και της ασφάλειας των πολιτών και των περιουσιών τους και όχι την προσφορά οικιακών υπηρεσιών σε επώνυμους και επώνυμες και μη, σε επιτήδειους και επιτήδειες, με δαπάνες του δημοσίου, του ελληνικού λαού με άλλα λόγια. 

Είπαμε να τα λέμε όλα... 

Όλα κύριοι και κυρίες συνάδελφοι και πρώτα πρώτα τα δικά μας... Όλα... 

Δυστυχώς, κάποιοι από εμάς, με την ανοχή και την συνέργεια του διεφθαρμένου κράτους και διεφθαρμένων λειτουργών του, χρόνια τώρα, κάναμε τα όργανα προστασίας του λαού, ιδιωτικούς μας υπηρέτες πληρωμένους από τον λαό... 


www.gtsiounis.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια: