Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Τί είναι και τι θέλει το: ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα
(Το κείμενο εκφωνήθηκε απο τον γράφοντα στο κλείσιμο τη; μεγαλειώδους συγκέντρωσης των ανώνυμων Ελλήνων, στο President την 1 Μαρτίου 2010)

ι) Το ΣΠΠΜΕΣ αποτελεί ώριμο καρπό μιας κοινωνικοπολιτικής διαδικασίας, η οποία πηγάζει από την καταπιεσμένη οργή των Ελλήνων πατριωτών, οι οποίοι αποφάσισαν να αντισταθούν στον επιχειρούμενο ανασκολοπισμό θεμελιωδών αξιών, αρχών και ιδανικών με τα οποία πορεύθηκε το Γένος των Ελλήνων μέσα από τις ιστορικές και εθνικές περιπέτειες και με τις οποίες κατόρθωσε και να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει.
ΙΙ) Το ΣΠΠΜΕΣ αποτελεί την έπαλξη των νέων πατριωτικών και εθνικών αγώνων για τη διάσωση των θεμελιωδών στοιχείων της εθνικής μας ταυτότητας, όπως αυτά σφυρηλατήθηκαν και διαμορφώθηκαν μέσα από την εθνική μας ιστορία. Το όμαιμον, το ομότροπον, το ομόθρησκον και το ομόγλωσσο, τα οποία αποτελούν το Κρηπίδωμα της εθνικής και πατριωτικής ταυτότητας των Ελλήνων.
ΙΙΙ) Το ΣΠΠΜΕΣ φιλοδοξεί να διαδραματίσει το ρόλο του αναχώματος στην επέλαση των πολυμόρφων επιβουλών και προκλήσεων σε βάρος των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας και παραχαράξεως της εθνικής μας ιστορίας.
IV) Το ΣΠΠΜΕΣ φιλοδοξεί ν’ αποτελέσει τον εθνικό και πατριωτικό πόλο πέρα από κόμματα και κοσμοθεωρητικές ιδεολογίες για την προάσπιση των ηθικών και πολιτιστικών αξιών του ελληνικού έθνους και των παραδόσεων του ελληνισμού.
V) Το ΣΠΠΜΕΣ πιστεύει πως ωρίμασαν οι κοινωνικές πολιτικές και εθνικές συνθήκες ν’ αποτελέσει το έναυσμα για το εθνικό εγερτήριο των Ελλήνων και για την ενεργό εκδήλωση της πατριωτικής τους συνείδησης, η οποία φωλιάζει στη χόβολη της ψυχής τους.
VI) Το ΣΠΠΜΕΣ επισημαίνοντας τους ορατούς κοινωνικούς και εθνικούς κινδύνους της καθημαγμένης πατρίδας, αισθάνεται το πατριωτικό καθήκον ν’ αποτανθεί στους συνέλληνες όπου γης και να σαλπίσει ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο πριν απ’ όλα και πάνω απ’ όλα θα αγωνιστεί για τη σωτηρία της Πατρίδας.
Μιας πατρίδας την οποία επίορκοι και ανάξιοι πολιτικοί όχι μόνο χρεωκόπησαν οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά αλλά και την κατέστησαν χλεύη της ανθρωπότητας.
VII) To ΣΠΠΜΕΣ θεωρώντας ότι το σημερινό κατάντημα της πατρίδος έχει διαλεκτική σχέση και με την απόλυτη διαφθορά τους δημόσιου βίου, εντάσσει στους στόχους του και την αμείλικτη πολεμική εναντίον της διαφθοράς και των διεφθαρμένων πολιτικών.
Ελληνίδες και Έλληνες
Η σωτηρία της πατρίδος βρίσκεται πλέον στα χέρια, στη δράση και στη συνείδηση των πατριωτών, οι οποίοι αισθάνονται το εθνικό καθήκον να δράσουν.
Ελληνίδες και Έλληνες
Κανείς ξένος δεν πρόκειται να μας σώσει. Μόνοι μας θα σώσουμε την πατρίδα και τους εαυτούς μας.
Ελληνίδες και Έλληνες
Το σημερινό πολιτικό σύστημα είναι ανίκανο να συντελέσει στην ανόρθωση και αναγέννηση της Ελλάδας.
Αυτό το πατριωτικό και εθνικό χρέος πέφτει στους ώμους όλων των πατριωτών.
Όσοι πιστοί σ’ αυτό τον ιερό αγώνα της εθνικής σωτηρίας ελάτε μαζί μας.
Το ΣΠΠΜΕΣ απευθύνει ιδιαίτερα αυτή την εναγώνια έκκληση προς κάθε κίνηση, προς κάθε Επιτροπή, προς κάθε συλλογική μορφή δράσης που διαπνέεται από τις ίδιες ανησυχίες και βιώνει τις ίδιες αγωνίες.
Καλεί όλα τα πατριωτικά ρυάκια να συναποτελέσουμε το μεγάλο εθνικό και πατριωτικό ποταμό, που θα παρασύρει τα σαπρόφυτα τα οποία ετούτα τα χρόνια της άφατης παρακμής φύτρωσαν στο σώμα της καθημαγμένης πατρίδας.
Το ΣΠΠΜΕΣ σαλπίζει την εθνική πανστρατιά στο μεγάλο αγώνα στον οποίο δεν υπάρχουν στρατηγοί και ηγέτες αλλά μαχητές – εθελοντές.
Όταν η πατρίδα διατρέχει τον έσχατο κίνδυνο δεν υπάρχουν περιθώρια για κάθε είδους εγωκεντρισμούς και πρωτοκαθεδρίες.
Η ισχύς εν τη ενώσει.
Ελληνίδες και Έλληνες
Σ’ αυτόν τον εθνικό αγώνα μας ενώνουν πολλά και μας χωρίζουν λίγα. Ας προσπαθήσουμε για τα πρώτα.
Σας περιμένουμε. Οι καιροί ου μενετοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: