Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ημερίδα περί Διζωνικής με τάχα σωστό περιεχόμεν​ο




ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προσκαλείσθε σε «Ημερίδα  ενημέρωσης», στο Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια, την Πέμπτη, 24.5.2012, η ώρα 7.30μμ., με θέμα: 
« Η ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΚΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ
ΠΕΡΙ ΣΩΣΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ».

Κύριος ομιλητής ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής : Βαγγέλης Κουφουδάκης.
Υπο το φώς των  προεκλογικών διεργασιών, το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια ανησυχεί διότι διαπιστώνει να καταβάλλεται μια συστηματική προσπάθεια να παραμείνει η Κύπρος αιχμάλωτη της ΤουρκοΒρετανικής λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας για ακόμη μια πενταετία. Αυτό μάλιστα που ανησυχεί περισσότερο, είναι το γεγονός ότι η «αιχμαλωσία» μας στην διχοτομική ρατσιστική λύση  πάει να γίνει υπο το μανδύα αλλαγής πολιτικής και στρατηγικής και επανατοποθέτησης του Κυπριακού, με το πρόσχημα οτι υπάρχει τέτοια λύση με σωστό τάχα περιεχόμενο.
Η Αδούλωτη Κερύνεια διαφωνεί κάθετα με αυτην την τοποθέτηση και προσφέρει την ευκαιρία στους ψηφοφόρους να ενημερωθούν περί τούτου.
Ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής Βαγγέλης Κουφουδάκης, ο οποίος συμμερίζεται την άποψη της Αδούλωτης Κερύνειας   προσφέρθηκε να μας αναλύσει αυτήν την πτυχή , ως κύριος ομιλητής , στην πιο πάνω Ημερίδα.
Στην Ημερίδα προσκλήθηκαν και όλα τα Κόμματα με δικαίωμα, αν διαφωνούν μαζί μας, Εκπρόσωπός τους να αντικρούσει τις απόψεις μας και να παρουσιάσει στους ψηφοφόρους, πιο είναι το σωστό περιεχόμενο στο οποίο τυχόν να αναφέρονται και το κυριώτερο να μας αναπτύξουν  ( περιεκτικά, πρακτικά  και ξεκάθαρα, οχι με Ακαδημαική τοποθέτηση, ή φιλοσόφιση) πώς, στην πράξη, θα μπορεί να λειτουργήσει Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία και να επιστρέψουμε και όλοι εμείς, το 85% των νομίμων κατοίκων και ιδιοκτητών της κατεχόμενης γής στα σπίτια και τις περιουσίες μας.
Καλούμε τον κάθε πρόσφυγα και τον κάθε Κύπριο πατριώτη που ανησυχεί για το αύριο να παραστεί να ακούσει , να προβληματιστεί και ακόμη να προβληματίσει με ερωτήσεις που θα υπάρξουν στο τέλος.
Απο το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ

«ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ »
Αγίου Ιωάννη 7, Στρόβολος
Τ.Θ. 23940, 1687
 Λευκωσία – Κύπρος

Τηλ. 22-668464, Φαξ 22-668882

website:http://adoulotikerinia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: