Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

«Το Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ»!

Ο πολέμιος του λαϊκισμού πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου
 Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

Εν μέσω των οιμωγών και της απογνώσεως του «κυρίαρχου» λαού –που τα ήθελε και τάπαθε- παπαγαλάκια και προνομιούχοι του πιο εκφυλισμένου πολιτικού συστήματος που γνώρισε η παγκόσμια Ιστορία, ακούγονται συχνά-πυκνά οι επικλήσεις για το «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου»!
Το επικαλούνται για να μας θυμίζουν τα πόσα «καλά» έκανε στην Ελλάδα!!
Μεγαλύτερη πολιτική απάτη και μεγαλύτερο ψεύδος δεν υπήρξε στην Ελλάδα.
Για πρώτη φορά στην πολιτική μας Ιστορία παρουσιάζεται τόσο ιταμά το μαύρο ως άσπρο.
Για πρώτη φορά η βάση της εθνοκτονίας παρουσιάζεται ως πατριωτισμός!
Για πρώτη φορά με τόση αυθάδεια οι κοινωνιοκτόνοι παρουσιάζονται ως σωτήρες.
Δυστυχώς οι παρλαπίπες του συστήματος, άλλοι από άγνοια, άλλοι από συμφέρον ατομικό και άλλοι από σκοπιμότητα παριστάνουν τους θαυμαστές τού «Πατριωτικού ΠΑΣΟΚ»!
Το τι δρόμους άνοιξε το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ για την πορεία της Ελλάδος, του έθνους και του λαού, φαίνονται από τα σημερινά αποτελέσματα.
Όποιοι δεν τα βλέπουν και δεν τα ακούνε είναι  προφανώς πολιτικοί Αυστραλο­πίθηκοι.
Οι κοινωνικές εξελίξεις έχουν ιστορική συνέχεια και συνδέονται άμεσα με το παρελθόν, όπως διδάσκει η Διαλεκτική Λογική. Αυτό σημαίνει ότι τα κάθε λογής πολιτικά αμαρτήματα και εγκλήματα του «Πατριωτικού ΠΑΣΟΚ» διαμόρφωσαν και επηρέασαν το κοινωνιοκτόνο και πατριδοκτόνο σήμερα, το οποίο στρώνει το χαλί για το θανατηφόρο αύριο.
Θα ήταν πολύ χρήσιμο για τους νοσταλγούς του «Πατριωτικού ΠΑΣΟΚ», να ενημερωθούν για τα «έργα και τις ημέρες του» από τα έργα μου: «Ο Λαϊκισμός στην Ελλάδα», εκδ. «Ergo», 2002, «Πολιτική και Κοινωνία στην Ελλάδα του Λαϊκισμού», εκδ. «Πολιτικά Θέματα», τόμοι 3, Αθήνα, 2003-2004 και τα δεκάδες άρθρα μου στο μηνιαίο περιοδικό «ΗΛΙΑΙΑ», από 2005 ως 2011, καθώς και τα 3.000 κείμενά μου στην ιστοσελίδα της «Επιτροπής Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων» από τον Οκτώβριο του 2009 έως σήμερα  καθώς και το έργο μου: «Το χρονικό της Εθνικής Μειοδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας», εκδ. «Γεωργιάδης», 2005.
Ατυχώς, ταγοί, υποταγοί, κομματόσκυλα, κοπρίτες, λαμόγια κάθε λογής και παπαγαλάκια ΔΕΝ θέλουν να μάθουν την αλήθεια.
Βέβαια πολλοί την γνωρίζουν αλλά την παίρνουν μαζί τους στους πολιτικούς βόθρους.
Αυτά για το «Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ» και θα ήταν χρήσιμο και εθνωφελές να οργανωθεί ένας δημόσιος διάλογος για το θέμα. Θα το τολμήσουν; Όχι όμως μεταξύ τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: