Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

"Θα γίνει της… Ελλάδας"!

Ο πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

Αυτή είναι η απειλή των Γάλλων ηγετών οι οποίοι -άκουσον άκουσον- προκειμένου να πειθαναγκάσουν τους ψηφοφόρους της Γαλλίας να ψηφίσουν Σαρκοζί,  λένε ότι αν δεν το κάνουν "θα γίνει της Ελλάδας", δηλαδή θ' ακολουθήσει χάος, χυδαιότητα και συλλογικός κοπετός!
Ερμηνεύοντας οι Γάλλοι αυτή την απειλή λένε ότι αυτή ισοδυναμεί με ό,τι το κακόφημο και πρόστυχο (το σχετικό ρεπορτάζ το είδαμε σε μεγάλο κανάλι την Κυριακή) το βράδυ).Απλοελληνιστί, αυτή η φράση σημαίνει: "Θα γίνει της πουτάνας" ή "Θα γίνει της Πόπης".
Παγκόσμιο παράδειγμα προς αποφυγή η Ελλάδα,  η οποία προκαλεί ανατριχίλα και ως όνομα.
Εκεί μας κατάντησαν οι ληστοσυμμορίτες των δύο αμαρτωλών κομμάτων και τους κομπάρσους του εκφυλισμένου πολιτικού συστήματος.
Κι όμως: Παρά το εθνοκτόνο και κοινωνιοκτόνο αυτό γεγονός, πολλοί κοπρίτες εξακολουθούν να ζητωκραυγάζουν, να χειροκροτούν και να ψηφίζουν τους υπεύθυνους, του εθνικού εγκλήματος!
Είναι προφανές ότι αυτός ο κόσμος αρνείται "να βγει απ' τα σκατά στα οποία είναι βουτηγμένος", όπως έλεγε και ο τραπεζίτης - σοσιαλιστής Στος Καν!
Είναι προφανές επίσης ότι ο κόσμος αυτός δεν μπορεί να  βγει από τους πολιτικούς βόθρους και να ζήσει στο ξέφωτο ως αληθινός άνθρωπος!
Συνήθισε  τόσο πολύ στη σαπίλα ώστε να συνεχίζει την εφαρμογή της φράσης του Ανδρέα Λασκαράτου: "Οι παλιάνθρωποι ενώνονται μεταξύ τους όπως οι σάπιες σταφίδες".
Έλεγε ο νομπελίστας Ιρλανδός θεατρικός συγγραφέας Μ. Σο: "Όσο περισσότερο ντρέπεται ένας άνθρωπος τόσο πιο αξιοπρεπής είναι"!
Ζητείται ντροπή και αξιοπρέπεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: