Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

29 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ


Συμπληρώνονται σήμερα 29 χρόνια από την παράνομη και αποσχιστική ανακήρυξη του ψευδοκράτους, ενέργεια η οποία καταδικάστηκε με ψηφίσματα από το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα.


Τον Νοέμβριο του 1983, η Τουρκία υποκίνησε και επιδοκίμασε τη «μονομερή ανακήρυξη ανεξαρτησίας» στην κατεχόμενη περιοχή από την τουρκοκυπριακή ηγεσία.


Η Επιτροπή Ενημερωσεως Επί των Εθνικών Θεμάτων καταδικάζει την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους και την πολιτική της Τουρκίας στην εισβολή και κατοχή της μαρτυρικής μεγαλονήσου.

Οι ελληνικές κυβερνήσεις κατώτερες των περιστάσεων και χωρίς στρατηγική για τον ελληνισμό της Κύπρου εξακολουθούν τριάντα χρόνια μετά αλλά και σαράντα περίπου χρόνια μετά την εισβολή να βρίσκονται στο ίδιο σημείο  ανικανότητας και αδιαφορίας για την δούλη Ελλάς του Νότου, την Κύπρο.

Ο ελληνικός λαός βυθισμένος στην χειρότερη κρίση μεταπολεμικά οδηγείται ως πρόβατο στη σφαγή απο το πολιτικό του σύστημα που ο ίδιος εξέθρεψε.

Αυτή η πολιτική ακολουθήθηκε και για τους ξεχασμένους Ελληνες στης Κύπρου αφήνοντας στο προσκήνιο Τουρκία και Βρετανία να αλωνίζουν μαζί με την μιζέρια και τη διχόνοια  να μας οδηγούν στην καταστροφή. 

Η νέα τροικανή κατοχή σε Ελλάδα και Κύπρο δείχνει με τα πιο μελανά χρώματα οτι βρισκόμαστε στο τελευταίο σκαλί   σαν λαός και ως Εθνος.

Η Επιτροπή Ενημερώσεως Επί των Εθνικών Θεμάτων καλέι τους Ελληνες σε Ελλάδα και Κύπρο να ανασηκωθούν και να αποτινάξουν τον ''ζυγό'' της κατοχής απο τα ντόπια και ξένα συμφέροντα ανατρέχοντας στην ιστορία και τον πολιτισμό τους που με μεγάλη ευκολία έχουν αφήσει να γίνει παιχνίδι αποπροσανατολισμού του κάθε παγκοσμιοποιημένου υπηρέτη της εξουσίας.


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: