Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Το μήνυμα είναι τόσο επίκαιρο όσο ποτέ για το ψωμί που τελειώνει, την παιδεία που αφελληνίζεται, την ελευθερία που εκχωρείται!
Ολα  τα οράματα των νέων του Νοέμβρη του '73 κάποιοι, όταν έπεσε η μάχη , βγήκαν σαν γκρίζες σκιές στο σκοτάδι  ακούμπησαν ιδεές και νεκρούς  στους κομματικούς πάγκους πολύ ακριβά, ρίχνοντας και σε μας κανα ξεροκόμματο για να μπορούν σήμερα να μας λένε οτι μαζί τα φάγαμε!

Σχεδόν σαράντα χρόνια επέτειοι και πορείες που απο δυναμισμό, παλμό και στόχο έγιναν υποχείρειο των ''γνωστών - αγνώστων κουκουλοφόρων΄΄ για να εξευτελίσουν αυτούς που στάθηκαν με πρόσωπο και μάτια ανοιχτά στην σκλαβιά και την υποταγή.

Επίκαιρο, λοιπόν, το Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία αλλά και το Πατρίδα όσο θα υπάρχει έτσι όπως την ξέραμε και ξανά στον αγώνα για τα οράματα και τις ιδεές αλλά με προσοχή γύρω μας μην επιβεβαιώσουμε την ελληνική ιστορία για τους εφιάλτες που καραδοκούν να εξαργυρώσουν ακρβά το τομάρι μας. 

Οι νέοι ξανά στον αγώνα για να βγούμε απο το σκοτάδι της τρόικας να ρίξουν αυτοί, αυτή την φορά το κάγκελο που σηκώνεται μπροστά τους γιατί οπως είπε κάποτε σοφά, ο αήμνειστος καθηγητής και πρώτος πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Μιχάλης Στασινόπουλος <<.. Η αλήθεια είναι ότι ζούμε σε κρίσιμες στιγμές, δύσκολους καιρούς,αλλά η ελπίδα δεν έχει χαθεί δεν μπορεί να έχει χαθεί, γιατί το φώς είναι πάντα πιο δυνατό απο το σκοτάδι, το ξαναλέω, το φώς είναι πιο δυνατό απο το σκοτάδι και το φως θα επικρατήσει, πρέπει να επικρατήσει, όσο βαθιά και όσο μακρυά κι αν πρόκειται να είναι η νύχτα.....>>

ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια: