Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ τη ΔΕΗ προκαλεί και προσβάλει τη μνήμη του Κολοκοτρώνη

Ο  πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων


Τρεις δεκαετίες οι συντεχνίες του ΠΑΣΟΚ λειτούργησαν «ως σκουλήκια στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας», όπως είπε γι’ αυτές εδώ και τρεις αιώνες ο Άγγλος φιλόσοφος Τ. Hobbs (βλ. το έργο του: «Λεβιάθαν», εκδ. «Αναγνωστίδη» σελ. 190).
Χρόνια και χρόνια ο καθεστωτικός συνδικαλισμός παρέλυσε την συνείδηση των Ελλήνων εργαζομένων πάνω στους ώμους των οποίων κάθισε.
Τώρα το βαθύ ΠΑΣΟΚ μεταμορφώθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ και σε αγαστή συμμαχία με τους πρώην αργόσχολους συνδικαλιστές της Ν.Δ. (Έχουμε τριπλή απάτη: ΣΥΡΙΖΑ + ΠΑΣΟΚ (………..) + Ν.Δ. (διαγραφέντων).
Αυτός ο κόσμος έχει το απίστευτο θράσος να λέει: «Και ο Κολοκοτρώνης μπήκε φυλακή»!
Πρόκειται για απαράδεκτη ιστορική παρομοίωση και ιστορική παραχάραξη.
ΕΛΕΟΣ!
Φυσικά, ο τρόπος λειτουργίας του σάπιου καθεστωτικού συνδικαλισμού (όπως ήταν 30 χρόνια) δεν απαλλάσσει τους φορείς του σάπιου πολιτικού συστήματος από πράξεις και παραλείψεις σε βάρος της πατρίδας και του λαού της.
Από την σύγκρουση πάντως αυτή μάθαμε και μια άλλη πρόστυχη ενέργεια των κυβερνητών. Ότι δηλαδή ενώ μια γκαρσονιέρα πληρώνει το χαράτσι, ενώ οι πολυώροφες οικοδομές ή απαλλάσσονται ή έχουν έκπτωση από 31-60%!
Παντού βρώμα, βρώμα, βρώμα. Ποιος έδωσε το δικαίωμα στον «σοσιαλιστή» Βενιζέλου να χαρίζει εκατομμύρια στους μεγάλους επιχειρηματίες και να γδέρνει τους συνταξιούχους και μισθωτούς;
Πότε θ’ αποφασίσουμε να τον… ανασκολοπίσουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: