Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Έλληνες κερδίσαμε… θα μας στραγγίξουν


Και η ιατροφαρμακευτική κάλυψη απέτυχε και πάλι… Ναι μεν έδωσε τη δόση ο γιατρός αλλά ο ασθενής δεν αντιδρά, πνίγεται από τα  τοκογλυφικά επιτόκια.
Το φάρμακο που θα μας συντηρήσει  για λίγο ακόμη στη ζωή έρχεται σε τρεις εβδομάδες αν και έπρεπε να το πάρουμε από το καλοκαίρι τα  31,5 δις «συν κατιτίς παραπάνω» στα μέσα του Δεκέμβρη που μας έρχεται και μετά μέχρι το Μάρτη θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα για να φτάσουμε στο ποσό των περίπου 44 δις ευρώ!
Παρά ταύτα ο χειρούργος  Σαμαράς έβαλε το πιο λαμπρό του χαμόγελο και είπε το αμίμητο: οι Έλληνες βγήκαν κερδισμένοι, δηλαδή είναι ακόμη ζωντανοί!!!
Πρωθυπουργέ ίσως θεωρητικά να φαίνεται έτσι….. Πρακτικά όμως πρόκειται για μία ακόμη καθυστέρηση της χρεοκοπίας για μία επόμενη, οδυνηρή πράξη στο ελληνικό μας δράμα»
 Μην μας κοροϊδεύεις λοιπόν  κατάμουτρα. Εκτός αν ήθελες να έρθουν έτσι τα πράγματα… Δηλαδή να μας «δέσουν χειροπόδαρα» για να συνεχιστούν τα πειράματα στην πλάτη μας.
Ειδικά σε ότι αφορά τις επιφυλάξεις του ΔΝΤ, σε σχέση με την καταβολή της δόσης εκ μέρους του, «όταν και εάν στεφθεί με επιτυχία το πρόγραμμα επαναγοράς ελληνικών ομολόγων, σε τιμές που δεν θα υπερβαίνουν το 35% της ονομαστικής τους αξίας».
Αρχηγέ…Το έχουν καταλάβει όλοι πια. Οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι Έλληνες τραπεζίτες και οι δανειστές μας καθότι η μερίδα του λέοντος από τη δόση που, τελικά, έρχεται στα μέσα Δεκεμβρίου θα πάει κατευθείαν στις τσέπες τους!...

www.topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: