Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Οι "εθνικές" πομφόλυγες Σαμαρά:

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Απαντώντας στους δανειστές της Τρόικα, που συνιστούν συναινέσεις της αντιπολίτευσης για την αποτροπή της ολοκληρωτικής χρεοκοπίας της Ελλάδος, είχε και το απύθμενο θράσος  να τους πει ότι στον σκατωμένο δημόσιο βίο λειτουργούν: Σύνταγμα - Θεσμοί και Αξιοπρέπεια"!
Ο αρχηγός της Ν.Δ. παριστάνει ότι κατέβηκε από τον Άρη. Τίποτα δεν άκουσε, τίποτα δεν είδε, τίποτα δεν διάβασε για τα συμβαίνοντα στο ανοργάνωτο ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ το οποίο πυργώθηκε με τις ευθύνες και του δικού του κόμματος.
Κάνει λάθος ο "εθνικά υπερήφανος" αρχηγός αν νομίζει ότι οι Ευρωπαίοι δανειστές είναι Αυστραλοπίθηκοι, όπως πολλοί ψηφοφόροι κοπρίτες της Μπανανίας. Η υπέροχη αξιοπρέπεια που αποτελεί είδος εν ανεπαρκεία στη βοθροποιημένη Ελλάδα, έχει τόση μεγάλη σημασία, την οποία επισήμανε ο μεγάλος διανοητής Γκαίτε, λέγοντας στον "Φάουστ": "Ήρθε καιρός ν' αποδείξουμε με πράξεις ότι η αξιοπρέπεια του ανθρώπου ισούται με το μεγαλείο των θεών".
Καλά θα κάνουν οι πολιτικοί βοθρατζήδες της Μπανανίας να μην ανακατώνουν σκόπιμα ανόμοιες έννοιες και καταστάσεις, όπως τους βόθρους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: