Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Επέτειος δολοφονίας του Τάσου Ισαάκ

Σαν σήμερα, πριν από 15 χρόνια σκοτώθηκε ο Τάσος Ισαάκ. Οι δολοφόνοι του, όπως κι αυτοί του Σολωμού Σολωμού, παραμένουν ασύλληπτοι, σε μια Κύπρο που συνεχίζονται οι συνομιλίες για την εύρεση λύσης, χωρίς να απαιτηθεί ποτέ η παράδοση των δολοφόνων. Και με «εν ενεργεία» Ελλαδίτες πολιτικούς που στήριξαν το έκτρωμα – Σχέδιο Ανάν και συνεχίζουν να χορεύουν ζεϊμπέκικα και να συνομιλούν απερίσκεπτα με κουμπάρους.
Αιωνία του η μνήμη.

Τιμή και δόξα στους Τάσο Ισαάκ, Σολωμό Σολωμού
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πατριωτικό Μέτωπο

Εδώ και 15 χρόνια, σαν ετούτες τις πυρακτωμένες Αυγουστιάτικες μέρες, οι Τούρκοι του Αττίλα, οι εισβολείς της Κύπρου, μας δολοφόνησαν άνανδρα τους ήρωες κύπριους αγωνιστές Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού. Επειδή ζητούσαν την ελευθερία της Κύπρου και γιατί δεν άντεχαν να βλέπουν ανηρτημένη την τουρκική σημαία στην κυπριακή γη, την ποτισμένη με το άγιο χώμα των ηρώων της.
Ήταν τότε το εθνοκτόνο 1996, που η εθνομειοδοτική κυβέρνηση του Κ. Σημίτη, απεμπόλησε τα Ίμια στους Τούρκους, οι οποίοι αποθρασυνθέντες, δολοφόνησαν τα δύο παλληκάρια, τον μήνα Αύγουστο. Και αντί η κυβέρνηση των γραικύλων να διαμαρτυρηθεί και να τρίξει τα δόντια στους δολοφόνους, έσπευσε έντρομη να κάνει εκλογές.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, τιμώντας τους εθνικούς αγώνες των παλληκαριών της Κύπρου, αποτίει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στη θυσία τους και καλεί σε εγρήγορση, όλους τους Έλληνες Πατριώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: