Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Κράτος ιδιωτικών εταιρειών

Ο πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

Εδώ και πολλά χρόνια αναλύοντας τον τρόπο λειτουργίας της εξουσίας στην Ελλάδα, διατύπωσα την άποψη ότι η εξουσία της Ελλάδας είναι ιδιωτικοποιημένη (βλ. το άρθρο μου: "Ιδιωτικοποιημένη εξουσία", στα "Πολιτικά Θέματα", 17/4/1992).
Αυτή η ιδιωτικοποιημένη εξουσία σε συνάρτηση με την άσκησή της από τις γνωστές οικογένειες αναδεικνύουν την Ελλάδα στην πιο αίσχυστη μπανανία της οικουμένης.
Το εμετικό αυτό φαινόμενο γίνεται πιο αηδές και πιο επικίνδυνο για την ύπαρξη, τη βιολογική ύπαρξη του φαύλου λαού και την εθνική υπόσταση της Ελλάδας, από τούτο το γεγονός.
Ο υπουργός Διοικητικής  Μεταρρύθμισης -γόνος της γνωστής εξουσιαστικής οικογένειας- πλήρωσε 123.000 ευρώ σε ιδιωτική εταιρεία να κάνει το εξής: Να προτείνει ποιοι και πόσοι και από πού θαβρεθούν οι χιλιάδες των δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι θα τεθούν σε "κινητικότητα" ή θα απολυθούν.
Πρόκειται για μια προδήλως αντισυνταγματική ενέργεια αφού η θεμελιώδης λειτουργία του κράτους που είναι η Δημόσια Διοίκηση εκχωρείται σε ιδιωτική εταιρεία.
Το ιδιωτικό κράτος των Ελλήνων παραιτείται από πανάρχαια αρμοδιότητά του η οποία αφορά τη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης, η οποία διέπεται από κανόνες δημόσιου δικαίου.
Κόμματα και λαός τί θα κάνουν; Κοκκορομαχίες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: