Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Νομάρχης, Δούρειος Ίππος της τουρκικής επέλασης χωρίς την ανάλογη τιμωρία του

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Ποιος θα το περίμενε ότι εν μέσω οιμωγών του «κυρίαρχου» λαού και την κατοχή του Δ.Ν.Τ, θα βρισκόταν νομάρχης της Ελλάδας, και μάλιστα της νησιωτικής, που θα άνοιγε το δρόμο για τη νέα οθωμανική κατοχή.
Πρόκειται συγκεκριμένα για την εγγίζουσα τα όρια της εσχάτης προδοσίας πρόταση του νομάρχη Χίου – που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ – «να εποικιστούν νησιά μας του Αιγαίου από μόνιμους Τούρκους κατοίκους».
Αυτά τα τερατώδη αποκαλύπτει στο σχετικό ρεπορτάζ «Το Παρόν» της 27 Μαΐου, σελ. 7), παραθέτοντας και ετούτο το δικαιολογητικό «επιχείρημα» του «προοδευτικού» νομάρχη: «...επειδή τα νησιά γερνούν και ο νέος πληθυσμός τα εγκαταλείπει ίσως θα έπρεπε να εξετασθεί θετικά, και όχι μέσα από το πρίσμα της ξενοφοβίας, του ρατσισμού και των στερεοτύπων...».΄
Ώστε, λοιπόν, επειδή η Ελλάδα αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα, ο... σοσιαλιστής νομάρχης βρήκε τη «λύση», την «εθνοσωτήρια» λύση: Να εγκατασταθούν στην Ελλάδα Τούρκοι, Αλβανοί, Πακιστανοί και κάθε καρυδιάς καρύδια!
Να ξαναφέρουμε τους πασάδες, τους οποίους με τόσο αίμα διώξαμε το ’21.
Κι όμως, οι νησιώτες μας – και όχι μόνο – δεν άρπαξαν τα παλούκια για να δώσουν ένα γερό μάθημα πατριωτισμού στον απαράδεκτο νομάρχη, ο οποίος πιπιλίζει την ξενοφοβία και το ρατσισμό για να ξαναφέρει τους Τούρκους ως νεοκατακτητές! Τι ντροπές! Τι κατάντημα! Τι ξεπεσμός των φορέων του θεσμού της αυτοδιοίκησης, που συνετέλεσε ουσιαστικά στην εθνεγερσία του ’21.

Δεν υπάρχουν σχόλια: