Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Σχολιάζει ο Στρατηγός Δημήτρης Αλευρομάγειρος



Η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κατ επιεική έκφραση,ατύχησε στην "πρώτη δοκιμασία της" δηλαδή στις κρίσεις της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, με κορύφωση την παραίτηση του Αρχηγού ΓΕΣ.
Μετά το ανοσιούργημα Μπεγλίτη του περασμένου Σεπτεμβρίου, όπου με  εντολή ή με τη συναίνεση του Γ.Α.Παπανδρεου και την οπερετικη διαρροή περι "κινδύνου πραξικοπήματος" ,απεδεκατίσθη η ανωτάτη ηγεσία του στρατεύματος, η θητεία του κ.Αβραμόπουλου καθώς και η θητεία του υπηρεσιακού Υπουργού Στρατηγού Φράγκου κατόρθωσε να επιφέρει  ηρεμία στο κρίσιμο αυτό θέμα και το πιο σώφρον ,μετά την αθλιότητα Μπεγλίτη ήταν ,να είναι πολύ προσεκτική η σημερινή πολίτικη ηγεσία,
Λυπούμαστε λέγοντας οτι απέτυχε παταγωδώς στο πρώτο , σχετικά δύσκολο τέστ και αυτό αποδυκνειεται από τα διαφορά δημοσιεύματα που προέρχονται από ενα φάσμα πολίτικων αναλυτών.
Ευχόμενοι στην νέα στρατιωτική ηγεσία κάθε επιτυχία, ποιούμε έκκληση προς καθε κατεύθυνση να αφήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις ήρεμες αυτή την τραγικά δύσκολη περίοδο της πατριδας μας. 
Οι αντιπαλοί μας καραδωκούν και υπενθυμίζουμε το λεχθεν απο το 1804 οτι στην πολιτική "το λάθος είναι κάτι περισσότερο από  έγκλημα", 

Δεν υπάρχουν σχόλια: