Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

«Βουλή» των Ελλήνων!

Ο  πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων


Πεολειχίες, κλεψιές, φοροδιαφυγές, συγκαλύψεις, συσκοτίσεις, διαπλοκές, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, λογαριασμοί της αμαρτίας και off shore εταιρίες κάθε λογής.
Τόσος βόθρος, τόση χυδαιότητα, τόση αρπαχτή, πως βασιλεύουν στην Ελλάδα;
Ο στρατός τί περιμένει;
Να πουληθεί η Ακρόπολη;
Όταν ο στρατός καθεύει μπροστά στα κοινωνιοκτόνα και εθνοκτόνα αυτά φαινόμενα παραβιάζει το σύνταγμα, η παράγρ. 4 του άρθρου 120, του οποίου ορίζει: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Συνεπώς: α) επειδή οι ένστολοι  πατριώτες, β) επειδή και δικαιούνται και υποχρε­ούνται ν’ αντισταθούν στην κατάλυσή του από τους εκάστοτε κυβερνώντες, οι οποίοι μονίμως το παραβιάζουν, γ) επειδή η βία των εξουσιαστών είναι χυδαία, άνανδρη και ύπουλη και έχει ολέθρια αποτελέσματα για το Έθνος, την πατρίδα και το λαό,

Υποχρεώνει

το στρατό να τηρήσει το Σύνταγμα για να σώσει την πατρίδα.
Η ολιγωρία του σηματοδοτεί την παραβίαση του Συντάγματος, του οποίου είναι φρουρός και υπερασπιστής. Όσο για το λαό, αυτός είναι ευνουχισμένος από τη λοβοτομή που του έκανε η εξουσιαστική προπαγάνδα και η κοπριτοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: