Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Αναίσθητοι ή έντρομοι; Οι 167 βουλευτές, όχι μόνο δεν συναισθάνονται, αλλά ούτε καν ακούνε τα βογκητά της Κοινωνίας!


Γράφει ο Μαγια
Ανήσυχο το σάπιο και διαφθαρμένο καθεστώς της Διαπλοκής και της Υποτέλειας από το μαρτύριο της …
δόσης, στο οποίο υποβάλλεται, από τους τοκογλύφους, τα τελευταία 24ωρα.
Εδωσε ό,τι ήθελαν για να μας δώσουν τη δόση της «ηρωίνης» που μας σκοτώνει και τώρα, αυτοί, ζητάνε κι άλλα!
Είναι προφανές ότι ο ραγιαδισμός των εγχώριων ανδρεικέλων έχει φουντώσει το αρπαχτικό πάθος των επικυρίαρχων. Αξιώνουν να τους παραδοθούν και τα κλειδιά της χώρας!
Το είπε προ ημερών φωναχτά η Μέρκελ, απευθυνόμενη όχι μόνο στη χρεωκοπημένη Ελλάδα, αλλά προς όλους τους Ευρωπαίους εταίρους: «Μια χώρα που έχει δημόσιο χρέος πάνω από το 80% του ΑΕΠ δεν μπορεί να έχει εθνική ανεξαρτησία». Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: Κατοχή! Όχι φυσικά με «πάντσερ» και «στούκας».
Το «γερμανικό σχέδιο» οικονομικής κατάληψης της χώρας, προβλέπει παράλληλα με τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων, την παραχώρηση της δημόσιας περιουσίας και αρπαγή της ιδιωτικής και τον απόλυτο έλεγχο και διαχείριση (από το Οικονομικό Ράιχ), των πόρων του κράτους (έσοδα, δαπάνες, πληρωμές), ώστε κατά προτεραιότητα να αποπληρώνονται οι δανειστές.
Στη μεσονύχτια ψηφοφορία για τον Προυπολογισμό επανέκαμψαν χαρωποί οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, προσφέροντας στην παραπαίουσα συγκυβέρνηση τη συγκολλητική ουσία για να κρατηθεί στην εξουσία, προς μεγάλη τέρψη του Οικονομικού Ράιχ, που θέλει, με την υπογραφή της κυβέρνησης των οσφυοκαμπτών να δεσμεύσει τη χώρα, τώρα, εφ’ όλης της ύλης. Και τούτο για να καταστεί δυσχερέστερη η επαναδιαπραγμάτευση και η αλλαγή πορείας όταν κλείσει, από τη λαική οργή, ο κύκλος του μνημονιακού κατεστημένου.
Οι 167 βουλευτές που ψήφισαν τον Προυπολογισμό, των Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, όχι μόνο δεν συναισθάνονται, αλλά ούτε καν ακούνε τα βογκητά της Κοινωνίας.
www.olympia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: