Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Δείτε πώς διαστρεβλώνουν την αλήθεια οι πράκτορες της Άγκυρας στη Θράκη!

en     Νέα απίστευτα ψέματα επί ψεμάτων στο διαδίκτυο από τον σεσημασμένο πομακικής καταγωγής τουρκοφασίστα Τζεγκίζ Ομέρ…
Αυτό που σας παρουσιάζουμε σήμερα στο «Προξενείο-Στοπ» ίσως να φαίνεται και ασήμαντο εκ πρώτης όψεως, αλλά στην πραγματικότητα είναι απολύτως ενδεικτικό της χυδαίας προπαγάνδας και των απίστευτων ψεμάτων με τα οποία οι λακέδες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής βομβαρδίζουν σε καθημερινή βάση τον μειονοτικό κόσμο της ελληνικής Θράκης.
Θα σας παρουσιάσουμε για την ακρίβεια τι γράφει σε πρόσφατες αναρτήσεις του στο twitter ο (γνωστός σε όλους σας) τουρκοπροσκυνημένος Πομάκος και προκλητικός αρχιχαφιές της Άγκυρας Τζεγκίζ Ομέρ (που παριστάνει τον εκδότη της ξανθιώτικης φασιστοφυλλάδας «Μιλλέτ» και τον δημοτικό σύμβουλο Μύκης) σε σχέση με την εφαρμογή του περίφημου νόμου για τους ιεροδιδασκάλους και την πρόσληψή τους στα δημόσια σχολεία (για να διδάξουν το Κοράνι σε μουσουλμάνους μαθητές, κατά την ώρα των Θρησκευτικών). Στις φωτογραφίες βλέπετε το πρωτότυπο κείμενο, καθώς και τα διαδικτυακά του διαπιστευτήρια (υπογράφει φυσικά ως “μέλος της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης”), ενώ ακολουθεί η μετάφραση (από το αδελφό ιστολόγιο tourkikanea.gr):
cen     «Σαφής η πρόθεση του κράτους. Με στημένους ιμάμηδες να ενσταλάξει στους μαθητές μας την Ορθοδοξία. Μα τι κράτος είναι αυτό! Μα τι σκληρότητα είναι αυτή !
     Εάν σε ισλαμική χώρα όπως η Τουρκία, το κράτος επιβάλει σε χριστιανική μειονότητα ένα ισλαμικό δόγμα τι θα γινόταν;
     Η εθνική και θρησκευτική εκπαίδευση της μειονότητας στη Δυτική Θράκη είναι βάσει διεθνών συνθηκών, αλλά και συνταγματικά ιδιωτική και αυτόνομη. Κανείς δεν μπορεί να μας επιβάλει θρησκεία.
     Το κράτος μη υπολογίzοντας νόμους, θέλοντας να αποκόψει τη μειονότητα και να τη στρέψει ενάντια στην ταυτότητα της, με πόρους από την Ε.Ε. και με μισθοφόρους θα επιβάλει θρησκεία».
Απίστευτο, έτσι; Για ποια όμως «επιβολή θρησκείας», για ποια «ενστάλαξη της Ορθοδοξίας» και για ποιον «εξαναγκασμό σε χριστιανικό δόγμα» τολμάει να ουρλιάζει τοιουτοτρόπως αυτή η θρασύτατη τουρκοπρακτοράντζα; Θυμίζουμε και πάλι ότι πολύ απλά μιλάμε εδώ για τη διδασκαλία του Κορανίου και γενικότερα της ισλαμικής πίστης σε μειονοτικούς μαθητές! Μα τελικά για τόσο ηλίθιους τους έχει τους ομοθρήσκους του ο λεγάμενος; Για τόσο ανεγκέφαλο κοπάδι; Μετά πάντως από τέτοια χυδαία παραχάραξη της πραγματικότητας, εμείς ειλικρινά δεν ξέρουμε τι άλλο να αναρωτηθούμε πια…


www.proxeneio-stop.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: