Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Δυστυχώς ή ευτυχώς η αλήθεια για το ΣΥΡΙΖΑ, και εν προκειμένω για την ουσία της πολιτικής του, όσο και για το ρόλο που θα κληθεί να παίξει στις μετεκλογικές εξελίξεις, είναι αμείλικτη…


Και η κοινωνία δυστυχώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με εκπλήξεις δυσάρεστες αν εθελοτυφλήσει γι ακόμη μια φορά. Οι κατά καιρούς εκρήξεις ειλικρίνειας των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (μηδέ εξαιρουμένου και του ίδιου του του αρχηγού), ούτε εκφραστικές γκάφες συνιστούν, ούτε βεβαίως και μεμονωμένα ανομήματα των επιμέρους στελεχών του.

Συνιστούν την κρυφή και άκρως επικίνδυνη ατζέντααυτού του ερμαφρόδιτου πολιτικού συνονθυλεύματος που δηλώνει «Αριστερά», και το επικίνδυνο περιεχόμενό της θα τεθεί στην ημερήσια διάταξη αμέσως μετά τις εκλογές όποτε κι αν αυτές γίνουν.

Τρία πράγματα ενδεικτικά θα θυμίσουμε, που προέκυψαν μόνο μέσα στην τελευταία εβδομάδα...
  • Το πρώτο ήταν η δήλωση του Σταθάκη, ο οποίος ξεκάθαρα και απερίφραστα δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί επαχθές μόνο το 5% του συνολικού δημοσίου χρέους, άρα το υπόλοιπο 95% το θεωρεί ως χρέος απόλυτα νόμιμο.Καταλαβαίνετε λοιπόν τι σόι διαπραγμάτευση και με ποιους σκοπεύει να την κάνει.Δείτε περισσότερα γι αυτό στη σχετική μας ανάρτηση:

    ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

  • Το δεύτερο ήταν η δήλωση του Γλέζου, μέσα από την οποία αποκαλύπτεται πως η ιδέα της συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, δεν προωθείται μονάχα από τα εντεταλμένα ΜΜΕ και τα συγκροτήματα που εκπροσωπούν, αλλά σφυρηλατείται ήδη στο εσωτερικό και των δύο κομμάτων (βλέπε και σχετικές δηλώσεις του πατριδέμπορα Άδωνη). Μη μασάτε με την υποτιθέμενη διάψευση (στις διαψεύσεις άλλωστε αυτό το κόμμα διαπρέπει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο). Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, και θα καταλάβετε αν υπάρχει «αστείο» στα λεγόμενα του Γλέζου και αν παραποιήθηκε.
  • Το τρίτο μπουμπούκι της εβδομάδας, εκτοξεύθηκε από τον ίδιο του τον αρχηγό. Ο Αλέξης Τσίπρας δε δίστασε να δηλώσει πως οι έκτακτες περιστάσεις τις οποίες περνάμε δικαιολογούν ακόμη και παραβίαση του Συντάγματος. Κι αυτό το δηλώνει ένας απίστευτος τύπος ο οποίος είναι εν δυνάμει πρωθυπουργός. Δείτε το βίντεο στη σχετική μας ανάρτηση:

    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΡΥΦΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΕ???

Και ενώ λοιπόν συμβαίνουν όλα αυτά, σε μια και μόνη εβδομάδα (διότι αν ανατρέξουμε παραπίσω, δεν υπάρχουν μεμονωμένα μπουμπούκια αλλά όλόκληρος … λαχανόκηπος, και σε μια εμφανή προσπάθεια επικοινωνιακού αντιπερισπασμού, βγήκε σήμερα να δηλώσει ότι: «Η επόμενη Βουλή θα προχωρήσει στην σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει όλη την αλήθεια για το μνημόνιο.».

Και σ ένα κρεσέντο μεγαλοστομίας, καταγγέλει τη συγκυβέρνηση ότι «Επιχειρεί να κρύψει την έρευνα που διεξάγει το Ευρωκοινοβούλιο» (ώπα ρε παληκάρι... το ευρωκοινοβούλιο δηλαδή θα καταγγείλει την τρόϊκα και θα της στείλει και το λογαριασμό για όλα όσα συνεβησαν στον τόπο μας, με τη διάλυση των πάντων, με το πλιάτσικο παντού και με τους 5.000 δολοφονημένους συμπολίτες μας???), ενώ σε μια πρωτοφανή επίδειξη λιβανωτών απέναντι στις συμμορίες της Ευρώπης, δε διστάζει να εκτοξεύσει πυροτεχνήματα παραπλάνησης, επιχειρώντας να εμφανίσει το Ευρωκοινοβούλιο ως παρθεναγωγείο με Αρσακειάδες αμέτοχες και χωρίς ευθύνη για το έγκλημα που συντελέστηκε σε βάρος της χώρας. «Το Ευρωκοινοβούλιο, ο πιο δημοκρατικός ευρωπαϊκός θεσμός έκανε το βήμα που η Ελληνική Βουλή δεν τόλμησε να κάνει, με ευθύνη φυσικά της κυβερνητικής πλειοψηφίας», υπογραμμίζει στη δήλωσή του σχετικά με την επίσκεψη της αντιπροσωπείας της Ευρωβουλής ο Αλέξης Τσίπρας.

Ρωτάμε λοιπόν αυτόν τον απίστευτο τύπο…
  • Θα παραπέμψει σε δίκη για εσχάτη προδοσία εκείνους που πρωτοστάτησαν στο να εμπλέξουν τη χώρα σ αυτή την επικίνδυνη εθνική περιπέτεια μη διστάζοντας ακόμη και να εκχωρήσουν την Εθνική Ανεξαρτησία της χώρας ή όχι???
  • Θα προχωρήσει με μονομερή στάση πληρωμών ιεραρχώντας ως πρωτεύον ζήτημα τις πολιτικές επιβίωσης αυτού του λαού, αδιαφορώντας για τα θησαυροφυλάκια της Γκεστάπο ή όχι???
  • Θα προχωρήσει σε μονομερή πράξη εθνικής ευθύνης για την καταγγελία της συμφωνίας του Μάαστριχτ ( την οποία τότε είχε υπερψηφίσει) και η οποία νομιμοποιεί τα επικίνδυνα σχέδια που πλέον υλοποιούνται απροσχημάτιστα και υποθηκεύουν τις εθνικές κυριαρχίες των χώρων της Ευρώπης από έναν υπερεθνικό – νεοταξίτικο μηχανισμό ή όχι???
  • Θα προχωρήσει σε μονομερή καταγγελία του χρέους που είναι επαχθές (και όχι μόνο του 5% αυτού για το οποίο προϊδεάζει ο Σταθάκης ή όχι??? Και τέλος…
  • Θα προχωρήσει την επόμενη της συγκρότησης της κυβέρνησης της «Αριστεράς» στην ψήφιση ενός νόμου, που με ένα και μόνο άρθρο θα καταργήσει το σύνολο των νομοθετημάτων που θεσμοθετήθηκαν από τη συμμορία του Καστελόριζου και εντεύθεν ή όχι???
Σ αυτά τα ερωτήματα, οι απαντήσεις οφείλουν να είναι σαφείς… ξεκάθαρες… και όχι Συριζαίϊκες…

Εμείς πάντως είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: