Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

«Έλληνας» βουλευτής στα αλυτρωτικά τουρκοσωματεία της Γερμανίας!

32     Νέα πρόκληση του μειονοτικού βουλευτή Ξάνθης με την περιοδεία στους συλλόγους «Τούρκων Δυτικής Θράκης» στη Γερμανία, που προπαγανδίζουν ξεκάθαρα τη θρακική αυτονόμηση…  
Γνωστή η περίπτωση βέβαια του φανατικού τουρκόφρονα (και μόνιμου ακολούθου του προξένου Κομοτηνής) Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, που στον ελεύθερο χρόνο του παριστάνει και τον βουλευτή Ξάνθης (με τον ΣΥΡΙΖΑ) στο (σ.σ. ελληνικό, έτσι;) κοινοβούλιο. Και επειδή είναι γνωστή, μοιραία είχε πολλές φορές την…τιμητική της εδώ στο «Προξενείο-Στοπ». Για να μην ξεχνιόμαστε όμως, ας δούμε σήμερα άλλο ένα πρόσφατο «ανδραγάθημα» του λεγάμενου, που – όπως μας ενημερώνει το ίδιο το γραφείο τύπου του –  «στις 14/12/2013 επισκέφτηκε στη Γερμανία τον Σύλλογο Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας Τούρκων Δυτικής Θράκης του Κέλστερμπαχ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τούρκων Δυτικής Θράκης του Φοχτβάγκεν.
     Αρχικά ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ μετείχε στη βραδιά Ενότητας και Αλληλεγγύης στο Κέλστερμπαχ και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ABTTF Χαλίτ Χαμπίπογλου (σ.σ. τον γνωστό αρχι-ευρωχαφιέ του τούρκικου untitled 1untitled 1ΧΟΥΣΕΙΝ ΖΕΙΜΠΕΚΧΟΥΣΕΙΝ ΖΕΙΜΠΕΚZeybekΥΠΕΞ δηλαδή) και με τον πρόεδρο του τοπικού συλλόγου Χουσεΐν Σαρ. Ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ενημέρωσε τους ομογενείς μας σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και ενημερώθηκε σχετικά με τις δραστηριότητες των εν Γερμανία συλλόγων».
Και εσείς φυσικά βλέπετε πιο πάνω τη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα από την επίσκεψη το γραφείο τύπου του αξιότιμου κυρίου βουλευτή μας (σ.σ. τον βλέπετε 2ο από αριστερά, ενώ βέβαια ο 4οςείναι ο Χαμπίπογλου). Δείτε όμως τώρα (παραπλεύρως) και τη φωτογραφία που ΔΕΝ δημοσίευσε. Από την ίδια συνάντηση, στα γραφεία των αλυτρωτικών τουρκοσυλλόγων, όπου βέβαια εμφανίζεται και η γνωστή σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»!
Γιατί όμως τέτοια συστολή, κύριε Ζεϊμπέκ μας; Εμείς ειλικρινά δεν μπορούμε να σκεφτούμε και πολλούς (όχι μόνο τουρκόφωνους, αλλά ούτε και ελληνόφωνους) ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ (και ασφαλώς όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ) που θα τους ένοιαζε και πολύ για το πού πάτε και φωτογραφίζεστε! Οι πιο πολλοί αντίθετα θα έλεγαν ότι αποτελεί «εθνικιστική» και «διχαστική» πράξη και μόνο που το…αποκαλύπτουμε! Δεν μπορεί να μην το έχετε καταλάβει και εσείς αυτό τόσον καιρό τώρα (όποια κι αν είναι η – τέλος πάντων – αντιληπτική σας ικανότητα)! Προς τι λοιπόν οι προφυλάξεις;


www.proxeneio-stop.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: