Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ανασκολοπίστηκε ο "κυρίαρχος" λαός

Ο πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

Τα τελευταία "νομοθετικά" μέτρα που ψήφισαν οι βουλευτές της καταρρέουσας κυβερνητικής "πλειοψηφίας" ολοκλήρωσαν τον πλήρη ανασκολοπισμό του επίσης καταρρέοντος "κυρίαρχου" λαού.
Οι δαντικοί κύκλοι της κολάσεως άνοιξαν διάπλατα για να υποδεχθούν τον "κυρίαρχο" λαό, από τον οποίο θα παίρνουν σταδιακά τα κινητά και ακίνητα υπάρχοντά του στο όνομα της οβολοστατικής(τοκογλυφίας) που απαιτούν οι δανειστές
Οι μπάτλερ των δυνάμεων κατοχής αδίστακτοι, κυνικοί, ιταμοί και μοιραίοι μέσα σε δύο 24ωρα ισοπέδωσαν τα πάντα.
Πρωταγωνιστές, το κυβερνητικό κοινωνιοκτόνο και πατριδοκτόνο δίδυμο Σαμαράς - Βενιζέλος και οι δύο βουτυρομπεμπέδες Χατζηδάκης - Στουρνάρας, που έστησαν την παγίδα του"κατεπείγοντος", το οποίο ουσιαστικά σήμαινε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.
Η τύχη και η ύπαρξη ενός ολόκληρου λαού -έστω και σάπιου στην πλειοψηφία του- κρίθηκε μέσα σε λίγες ώρες στις οποίες οι βουλευτές -έστω αυτοί οι φαύλοι βουλευτές- δεν πρόλαβαν να διαβάσουν τα αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά "νομοθετήματα".
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, έχουμε ατόφια επανάληψη της "ψήφισης" των διαβόητων "Μνημονίων" τα οποία ψηφίστηκαν από τους βουλευτές χωρίς να τα διαβάσουν.
Ζούμε την εξέλιξη μιας εθνικής τραγωδίας, στο πέρασμα της οποίας πολτοποιούνται ψυχές, νόμοι, οράματα και συντάγματα που μετατρέπονται σε καύσιμη ύλη στα τζάκια των τοκογλύφων.
Ένα κράτος, ένα έθνος, ένας λαός και μία αρίφνητος ιστορία στον καιάδα!
Το χειρότερο: Χωρίς αντίδραση και χωρίς τιμωρία!
Χαίρε Ελλάς: Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: