Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Ο τέως, η βία, η δημοκρατία και το Σύνταγμα

Ο  πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

Ξαφνικά και ενώ ο "κυρίαρχος" ελληνικός λαός πνέει τα λοίσθια και ενώ η Ελλάδα, ως κράτος, αντιμετωπίζει κινδύνους ακρωτηριασμού, εμφανίζεται ο τ. βασιλιάς με μία θολή και εθνοζημιογόνο δήλωσή του, με την οποία συμπορεύεται με όλους εκείνους οι οποίοι σκάβουν τον λάκκο του ελληνικού έθνους. Χρησιμοποιεί και αναμασά τις γνωστές  ανούσιες και εξωκοινωνικές φράσεις του σάπιου "δημοκρατικού τόξου" και επικαλείται το Σύνταγμα το οποίο κουρέλιασαν αυτοί τους οποίους προστατεύει!
Είναι κρίμα, πολύ κρίμα ότι με τις θλιβερές του αυτές δηλώσεις ο τ. βασιλιάς δείχνει ότι ή είναι ανημέρωτος ή ότι συνδέεται υπογείως με το εθνοκτόνο και λαϊκοκτόνο σύστημα.
Πάει κι αυτός. Άλλος!
(Τη δήλωσή του τη διάβασα στο "Βήμα" της 24 Νοεμβρίου, σελ. Α21).
Θα είναι ολέθριο λάθος του αν ονειρεύεται να εμφανιστεί - οικογενειακά - στα ελληνικά πολιτικά πράγματα πατώντας πάνω στο εθνοκτόνο "δημοκρατικό τόξο".
Αυτά από έναν πολίτη που πολέμησε όρθιος για δεκαετίες το θεσμό της βασιλείας, τον οποίο τώρα θεωρεί πιο εθνωφελή από τη στρατιά των κομματικών προέδρων της "Δημοκρατίας", με τη γνωστή συμπεριφορά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: