Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Το τέλος των Βορειοηπειρωτών: Ελλάδα και Αλβανία συνεργοί στον φόνο της πιο δοξασμένης μειονότητας


Η Ελλάδα τους κόβει τις συντάξεις και η Αλβανία παρουσιάζει απογραφή μαϊμού για να αφανίσει της μειονότητα μια και καλή.

Όχι δεν είναι ένας τίτλος εθνικού θρίλερ, είναι εθνικό θρίλερ και μάλιστα με μια εν ψυχρώ δολοφονία μιας δοξασμένης μειονότητας, της μειονότητας εκείνης που ότι και αν της έκανε το ελληνικό κράτος φώναζε με περηφάνια  ‘’ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ‘’

Εκτός από την παράφορη αδικία με το θέμα των ταυτοτήτων βάζοντας τους ομογενείς στο ίδιο καζάνι με τους αλβανούς, τους πακιστανούς και ότι άλλη εθνικότητα έχει έρθει στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα με την βοήθεια της αγαπημένης Αλβανίας που ποτέ μα ποτέ δεν δέχτηκαν οι Βορειοηπειρώτες για πατρίδα τους όσα προνομία να έταζε η κάθε κυβέρνηση να σκοτώσουν μια και καλή αυτούς τους ανθρώπους.

Οι  Βορειοηπειρώτες βρίσκονται αντιμέτωποι με το κόψιμο των συντάξεων  από την ελληνική Πολιτεία και ανήμποροι να αντιδράσουν μπροστά στο μεθοδευμένο σχέδιο της Αλβανίας για την εξόντωση τους. Τα ανθρώπινα δικαιώματα παραβιάζονται, εκκλησίες με τεράστια πολιτισμική αξία βεβηλώνονται, περιουσίες των Βορειοηπειρωτών και η ελληνική πολιτεία, ασχολείται με την Eurovision.

Ήδη, η απογραφή που έχει πραγματοποιήσει η Αλβανική κυβέρνηση έχει ως στόχο της να εμφανίσει ανύπαρκτη μειονότητα τους Βορειοηπειρώτες! Η ελληνική κυβέρνηση έχει αφήσει απροστάτευτους τους συμπατριώτες μας, την ώρα μάλιστα που το Συμβούλιο της Ευρώπης επεσήμανε ότι η απογραφή των Αλβανών έγινε εκτός πλαισίου του ΟΗΕ!
Επίσημα στοιχεία απογραφής 
Σύμφωνα με τα «επίσημα» αποτελέσματα, το 83,2 % του πληθυσμού δήλωσαν Αλβανοί, ήτοι 2.329.715 πολίτες.
Ενώ μόνο το 0.87%  ή 24.361 ήταν εκείνοι που δήλωσαν Έλληνες.
Αναλογιστείτε ότι στην Ελλάδα αποδίδονται περίπου 300.000 «Ειδικά Δελτία Ταυτότητας Ομογενούς»  και θα καταλάβετε το βαθμό συρρίκνωσης. Κατά κάποιο τρόπο τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα εφ’ όσον δεν υπήρχε μια κοινή γραμμή για τη συμμετοχή ή μη στην διαδικασία Απογραφής από πλευράς της  Ελληνικής Μειονότητας.
Απ’ τη  μία η «Ομόνοια» με το «ΚΕΑΔ» έκαναν έκκληση για αποχή, λόγω του τρόπου διεξαγωγής της Απογραφής, απ’ την άλλη το «ΕΕΜΜ-Μέγκα», παρότι και αυτό διαφωνούσε στον τρόπο Απογραφής, παρότρυνε τον κόσμο να συμμετέχει.
Έντονη έκκληση για συμμετοχή απηύθυνε και ο πρώην  Πρόξενος Κορυτσάς  κ. Θ. Οικονόμου, ο όποιος  τότε έκανε λόγο γα 30.000 κατοίκους της περιφέρειας Κορυτσάς  που δήλωναν Έλληνες.
Πάρα ταύτα τα αποτελέσματα που προέκυψαν φυσικά και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα είτε αυτό σχετίζεται με την αποχή ή όχι. Γνωρίζουμε καλά, και έχουμε και πρόσφατο παράδειγμα τις δηλώσεις Μπερίσα, πως η Αλβανία δεν διατίθεται  να αναγνωρίσει επίσημα  τον πραγματικό αριθμό της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Το θέμα είναι πως πρέπει επιτέλους να προκύψει ο επίσημος αριθμός με στοιχεία.
Νεολαία Βορειοηπειρωτών
Ακολουθεί μια επιστολή από την εφημερίδα των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών «ΤΟ ΟΡΑΜΑ»
Επιστολή διαμαρτυρίας της εφημερίδας των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών «ΤΟ ΟΡΑΜΑ» για την διακοπή των συντάξεων ΟΓΑ
προς τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και τον
Υπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Αθήνα
Θέλουμε να πιστεύουμε πως η ελληνική κυβέρνηση θα διορθώσει άμεσα το λάθος που έκανε, πρόσφατα, κόβοντας τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών, πράξη που χτύπησε βαριά και πάλι το Βορειοηπειρωτικό, γιατί ειδικά, τα τελευταία 10 χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις με το λεγόμενο: «παραμονή στην Ελλάδα», άδειασαν και ερήμωσαν τον τόπο μας προσφέροντας έτσι εθνικό έγκλημα.
Μετά από αυτά, έρχεται τώρα  η απόφαση για κόψιμο των  συντάξεων των Βορειοηπειρωτών.  Κι’ αφού είχε προηγηθεί το έγκλημα της ερήμωσης εις βάρος του Ελληνισμού αυτού, έρχεται τώρα ο εν λόγω νόμος να αποτελειώνει την ερήμωση, δίνοντας έτσι τη χαριστική βολή στον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.
Δεν έχουμε πώς να την  χαρακτηρίσουμε αυτή την τόσο  επιζήμια εθνικά απόφαση, όμως δεν θα βιαστούμε, γιατί ελπίζομε σε Σας, στην ελληνική κυβέρνηση και πως θα πρυτανεύσει και πάλι η λογική της εθνικής πολιτικής.
Με εκτίμηση –  από την εφημερίδα «ΤΟ ΟΡΑΜΑ»
            Δερόπολη 08.02.2013

Δυστυχώς η μητέρα Ελλάδα δεν αγάπησε ποτέ αυτό το παιδί της, τι και αν αυτό έκανε τα πάντα για να είναι κοντά της.

Μιχάλης Μπότας 

1 σχόλιο:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ είπε...

http://www.gopetition.com/petitions/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CF%89%CE%BD.html

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ