Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Νέες προκλήσεις σε βάρος της χώρας μας από Ευρωπαίους λακέδες της Τουρκίας


    Άλλη μία συκοφαντική επίθεση στην Ελλάδα, με αφορμή τον νόμο για τον διορισμό των ιμάμηδων, από τη μονίμως προκλητική FUEN, μια ευρωπαϊκή οργάνωση υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και…απορρόφησης τουρκικών κονδυλίων!
    Σε πολύ πρόσφατο δημοσίευμα του «Προξενείο-Στοπ» γράφαμε για την κλιμάκωση της εκστρατείας που αναμένεται να επιχειρηθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα από τους τουρκόφρονες στα διεθνή φόρα ενάντια στον νόμο για τον διορισμό των ιμάμηδων. Πριν από λίγες μέρες λοιπόν είχαμε ένα πρώτο μικρό δείγμα αυτής της κλιμάκωσης, με μια βαθύτατα προκλητική ανακοίνωση τύπου που εξέδωσε η λεγόμενη «Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων» (FUEN), μια γνωστή οργάνωση για τον ρόλο που παίζει σε βάρος της χώρας μας και υπέρ της…«Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης», η οποία εξάλλου αποτελεί και μέλος της!
    Με την ανακοίνωση αυτή, η FUEN αναφέρει πως η τροπολογία που προβλέπει διορισμό θρησκευτικών λειτουργών σε τζαμιά και δημόσια σχολεία της Δυτικής Θράκης, είναι χτύπημα στην θρησκευτική ελευθερία και στην ελευθερία συνείδησης, ότι ανοίγει έτσι ο δρόμος για τον κρατικό έλεγχο πάνω στη θρησκεία και πως η ίδια είναι αντίθετη σε αυτή την ρύθμιση που ετοιμάστηκε χωρίς να ληφθεί η άποψη των εκπροσωπούντων την Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης (μέλος της FUEN), όπως η «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» (ABTTF)και ο «Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης» (BTAYTD) (σ.σ. !!!) και εκφράζει τη λύπη της διότι δεν λήφθηκε υπόψη η ενάντια άποψη που κατά την ψηφοφορία στο κοινοβούλιο εξέφρασαν οι Τούρκοι βουλευτές, και δεν δόθηκε ο λόγος στη μειονότητα σε ένα θέμα που την αφορά άμεσα. Δηλώνει ακόμη πως ως φορέας με 94 φορείς-μέλη σε πάνω από 30 χώρες, παρακολουθεί και θα συνεχίσει να παρακολουθεί με ανησυχία την κατάσταση της…«Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης», η οποία θα πρέπει να έχει τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες. Και τέλος η FUEN ζητά από την ελληνική κυβέρνηση να φερθεί σύμφωνα με την συνθήκη της Λοζάννης και τις υπόλοιπες διεθνείς υποχρεώσεις της.
    Και επειδή βέβαια για όλα υπάρχει μία εξήγηση, δεν θα μπορούσε ούτε και αυτή η τόσο προκλητική και ανθελληνική ανακοίνωση να μείνει ανερμήνευτη. Αρκεί λοιπόν να θυμηθούμε τι είναι αυτή η FUEN και τι είδους δράσεις έχει αναπτύξει στο πρόσφατο παρελθόν υπέρ των τουρκοφρόνων της Θράκης – με το αζημίωτο εννοείται!
    Δεν είναι τυχαίο π.χ. ότι τα διευθυντικά στελέχη της FUEN είχαν έρθει πριν από μήνες στη Θράκη ως φιλοξενούμενοι του κόμματος DEB και της αλυτρωτικής «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης» (ABTTF) και αφού περιηγήθηκαν, «είδαν» και «άκουσαν» μόνο όσα ήθελε το Προξενείο και οι χαφιέδες του να…δουν και ν’ ακούσουν!
    Δεν είναι τυχαίο που λίγες εβδομάδες αργότερα η FUEN, το DEB και η ABTTF (μαζί και με την – εδρεύουσα στις Βρυξέλλες – ΜΚΟ «Ανθρώπινα Δικαιώματα χωρίς Σύνορα») διοργάνωσαν στη βελγική πρωτεύουσα εκείνη την απίστευτα προκλητική συνεδρία-οπερέτα εναντίον της Ελλάδας (για την οποία βεβαίως το «Προξενείο-Στοπ» σας είχε επαρκώς ενημερώσει – βλ. Μετωπική επίθεση στις Βρυξέλλες από τους τουρκοπράκτορες εναντίον της…«φασιστικής Ελλάδας»!).
    Δεν είναι τυχαίο που στη συνεδρίαση εκείνη είχε παρουσιαστεί μία άκρως καταδικαστική έκθεση εναντίον της…αυταρχικής και αντιδημοκρατικής Ελλάδας, στη  σύνταξη της οποίας συμμετείχε και ο πρόεδρος της FUEN  Χανς Χάινριχ Χάνσεν (βλ. Η…απάνθρωπη καταπίεση των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης»!).
    Δεν είναι τυχαίο που ο ίδιος ο Χάνσεν στο περιθώριο εκείνης της συνεδρίασης, είχε ονομαστεί, όπως επίσης σας είχαμε γράψει, επίτιμο μέλος του DEB! Την άλλη μέρα μάλιστα επισκέφτηκε και τα γραφεία της ABTTF στις Βρυξέλλες (απ’ όπου και η 2η φωτογραφία, παρέα με τους ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής Μέτε και Σερήφ, τον Χαλήτ Χαμπίπογλου, τον Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ, τον Τζεγκίζ Ομέρκαι όλο το λοιπό κακό συναπάντημα των τουρκοχαφιέδων)!
    Και φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο ίδιος αυτός κύριος και κάποια ακόμη διευθυντικά στελέχη της φέρονται εντελώς ξαφνικά να έχουν αποκτήσει μέχρι και δωρεάν…σπίτια (π.χ. στα κατεχόμενα της Κύπρου)!  
    Ε, μετά απ’ όλα αυτά (και ίσως και…πολλά άλλα που εμείς δεν ξέρουμε) δεν είναι ασφαλώς καθόλου περίεργο το ότι αυτό το γελοίο, πουλημένο ευρω-μαγαζάκι (που στα χαρτιά τόσο πολύ…κόπτεται – τάχα μου – για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις μειονοτικές ελευθερίες) βγάζει τέτοιες ανακοινώσεις, που ξεπερνούν σε τουρκισμό και σε ψευδολογία ακόμη και τις δηλώσεις του Τούρκου αρχιπράκτορα – και προέδρου της ABTTF - Χαλήτ Χαμπίπογλου. Είπαμε όμως: αυτός ο τούρκικος παράς πραγματικά τελειωμό δεν έχει!

www.proxeneio-stop.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: