Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ελληνική Θράκη: έργα και ημέρες ενός ανεπάγγελτου προκλητικού τουρκοπροέδρου…


    Τι λέει στα μειονοτικά χωριά εναντίον της Ελλάδας και πώς πληρώνεται ο καφετζής που με εντολή του Τουρκικού Προξενείου αναβαθμίστηκε σε…πρόεδρο του τουρκο-κόμματος DEB;
    Όσοι διαβάζετε “Προξενείο-Στοπ”, γνωρίζετε ήδη αρκετά για τον Μουσταφά Αλή Τσαβούς,προέδρο του κόμματος τουρκοφρόνων της Θράκης DEB. Στην 1η φωτογραφία π.χ. σας τον…ξαναθυμίζουμε σε μία από τις συνήθεις δράσεις του, παρέα δηλαδή με τον Μπουρχανετίν Χακγκιουντέρ, πρόεδρο του αλυτρωτικού “Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης”και με φόντο τη φάτσα του αρχιμακελλάρη φασιστο-Κεμάλ.
    Αυτό που μάλλον όμως δεν γνωρίζετε είναι ότι λεγάμενος κάθε Παρασκευή (μέρα θρησκευτικής αργίας για τους μουσουλμάνους) τριγυρνάει τα μειονοτικά χωριά και βγάζει..λόγους! Έτσι λοιπόν και την προηγούμενη Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, ο πρώην καφετζής της παράνομης «Τούρκικης Νεολαίας Κομοτηνής»,  που (σ.σ. γουάου) αναβαθμίστηκε με προξενική εντολή σε…«πρόεδρο κόμματος» (σ.σ. ναι ρε, αυτό θα πει δημοκρατία και ισοπολιτεία, μπορείτε σεις δηλαδή, γκιαούρηδες, τέτοιο θαύμα;) πήγε στο τζαμί του χωριού Μύστακας Ροδόπης, όπου αμέσως μετά την προσευχή (ναμάζι) μίλησε στον κόσμο (2η φωτογραφία), εκτοξεύοντας ξανά τα συνήθη τουρκοφασιστικά του: από το κήρυγμα για τα τουρκόφωνα νηπιαγωγεία και τη διαμαρτυρία για το κλείσιμο του κυλικείου της Τούρκικης Νεολαίας (σ.σ. ε, τόσα χρόνια εκεί μέσα με τους…καφέδες, όσο να ’ναι, το πονάει το μαγαζί) έως τις κορώνες για τον νόμο των 240 ιμάμηδων, με τον οποίο οι Έλληνες «επιδιώκουν να βάλουν χέρι στα τζαμιά και στα μαθήματα Κορανίου μας και να αφομοιώσουν τα παιδιά μας».
    Στη συνέχεια μάλιστα ο λεγάμενος ξεστόμισε και τα εξής παραληρηματικά (όπως τα μετέφρασε το ιστολόγιο tourkikanea.gr από το τουρκοπεριοδικό της Κομοτηνής «Ρόντοπ Ρουζγκαρί»): «Που είναι άραγε η ισότητα; Μα δήθεν μας αγαπάνε πολύ! Προεκλογικά μας χάιδευαν τις πλάτες μας. Άσε πια τα μειονοτικά δικαιώματα. Αυτοί μας κρέμασαν. Εκείνα έμειναν προς συζήτηση ανάμεσα στην πατρίδα μας την Ελλάδα και την μητέρα πατρίδα μας την Τουρκία,…Εδώ ακόμη ούτε τα πολιτικά δικαιώματα δεν κερδίσαμε. Κρίση βιώνουμε αλλά στην οικογένεια μας ούτε ένας υπάλληλος δεν υπάρχει. Ο Έλληνας παλεύει με την οικονομική κρίση αλλά σε κάθε οικογένεια υπάρχουν από δύο δημόσιοι υπάλληλοι. Η δική μου μειονότητα όμως παραμελήθηκε. Μα έτσι θα πάει αυτό; Ξέρετε το ¨έργο¨ που είδαμε παλιά.. Είναι ζωντανό ακόμη μπροστά σας. Όπως συνέβη και στο παρελθόν, είτε θα αγωνιστούμε μέσα σε ενότητα και ομοψυχία, είτε το τέλος μας θα είναι θλιβερό, διότι τα παιδιά μας – όχι ένταξη – αλλά αφομοίωση θα υποστούν».
    Αυτά τα άκρως αγωνιώδη ερωτήματα τέθηκαν για μια ακόμη φορά από τον κύριο Αλή Τσαβούς (έχει πει πάντως και χειρότερα στο παρελθόν – όσοι διαβάζετε «Προξενείο-Στοπ» θα θυμάστε ότι παλαιότερα μέχρι και με βία έχει εμμέσως απειλήσει το θρασύτατο τουρκοσούργελο!), που παρέμεινε πιστός στη συνήθειά του να «χτυπάει» κάθε Παρασκευή αμέσως μετά την προσευχή των μουσουλμάνων. Γιατί όμως άραγε; Μήπως επειδή πρόκειται για τζαμιά με «κόκκινους» ιμάμηδες (από αυτούς που πληρώνονται με το μαύρο χρήμα του Προξενείου), οι οποίοι τον διαφημίζουν, προετοιμάζουν το κλίμα για τις ομιλίες και τον αβαντάρουν; Γιατί όμως ο κυρ-πρόεδρος που γενικά λέει πως τόσο ρεύμα έχει αυτός και το κόμμα του μέσα στη μειονότητα, δεν πάει σε κάνα καφενείο μειονοτικού χωριού ξαφνικά μια καθημερινή (έτσι για να δούμε πόσοι θα ενδιαφερθούν να δούνε τότε τα γελοία μούτρα του και ν’ ακούσουν τα ακατάληπτα τουρκοπολεμικά του σαλπίσματα); 
    Και επίσης γιατί δεν λέει ποτέ – αυτός που τολμάει να μιλάει στους ομοθρήσκους του για κρίση και για φτώχεια -  τι δουλειά κάνει ο ίδιος (εκτός εννοείται από…«πρόεδρος κόμματος») και πόσα (και από πού) πληρώνεται; Επειδή όμως φαίνεται πως παρά την κρίση, για ορισμένους ακόμη «λεφτά (και συγκεκριμένα τούρκικες λίρες) υπάρχουν», δείτε και το εύγλωττο σχόλιο με τίτλο «Το επάγγελμα αποδίδει» από τον προηγούμενο «Αντιφωνητή», η φωτογραφική κάμερα του οποίου συνέλαβε την υπερπολυτελέστατη BMW του προέδρου και μάλιστα διπλοπαρκαρισμένη (2η φωτογραφία).
     «Κορόιδα Ἕλληνες» σαρκάζει ο διευθυντής του «Α»,  «δουλέψτε σάν τά σκυλιά, ψάξτε παντοῦ γιά ἐργασία, ἀλλά σάν τή δουλειά τοῦ κ. Ἀλῆ Τσαβούς δέν ὑπάρχει: «πρόεδρος τούρκικου κόμματος». Προσέξατε τί αὐτοκίνητο κυκλοφορεῖ; Μαύρη BMW 520! Φυσικά δέν εἶναι στ’ ὄνομά του, ἀφοῦ εἶναι ἐπί χρόνια ἄεργος καί πρίν ἦταν καφετζῆς στό (παράνομο) κυλικεῖο τῆς «Τουρκικῆς Νεολαίας Κομοτηνῆς» πού ἔκλεισε πρόσφατα. Καί διπλοπαρκάρισμα ἔξω ἀπό τά γραφεῖα τοῦ DEB, παρακαλῶ, ποιόν θά φοβηθεῖ δηλαδή; Το…πρόστιμο; Χά»!
    Αυτά όλα όχι κάπου μακριά, αλλά στη σύγχρονη Θράκη της βλακείας, της ασυδοσίας και της ψιλής (εθνικής) κυριότητας. Είπατε τίποτε;

www.proxeneio-stop.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: