Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Μια τεράστια κοινωνική-πολιτική απάτη «Την πολιτική ευθύνη την καταλογίζει ο λαός με την ψηφο»

Ο  πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων


Αυτή την εξωκοινωνική, εξωπολιτική και εξόχως ανήθικη άποψη εκπέμπουν πλείστοι όσοι σκοπιμως ενεργούντες πολιτικάντηδες και δημοσιογραφούντες, στην εναγώνια προσπάθειά τους ν’ αφήσουν στο απυρόβλητο του Ποινικού νόμου τους διεφθαρμένους πολιτικούς.
Έτσι, πετούν το μπαλάκι της ευθύνης στους ώμους του φαύλου εκλογικού σώματος, το οποίο για δεκάδες χρόνια ψηφίζει και ξαναψηφίζει διεφθαρμένους πολιτικούς για τους οποίους βοούσε η ανθρωπότητα. Όσο πιο διεφθαρμένος ήταν – και είναι – ο πολιτικός τόσο περισσότερο στηριζόταν από τους φαύλους ψηφοφόρους για τους δικούς τους λόγους και τα δικά τους συμφέροντα (βλ. τα άρθρα μου: «Η ατομική και πολιτική ευθύνη στην οικοδόμηση της εξουσίας», στα «Πολιτικά Θέματα» 11/9/1992 -  «Η φαυλότητα ως στοιχείο της πολιτικής», στο ίδιο της 25/12/1992 – «Η διαλεκτική της διαφθοράς μεταξύ εξουσίας και  κοινωνίας», στο ίδιο της 21/5/1993 – «Ο δοσίλογος λαός» στο ίδιο 18, 1993 – «Η ηθική και πολιτική ευθύνη του λαού για το κατάντημα του έθνους» στο ίδιο 28/4/1995 και τέλος: «Η διαλεκτική της διαφθοράς μεταξύ εξουσίας και κοινωνίας» στο ίδιο της 21/5/1992).
ΟΧΙ: Ο σάπιος ελληνικός λαός, που στήριξε και στηρίζει το χυδαίο πολιτικό σύστημα ΔΕΝ μπορεί ν’ αποτελέσει κριτή του δικαίου, της ηθικής και της πολιτικής ευθύνης. Ο σάπιος δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποδίδει την πολιτική ευθύνη (βλ. το άρθρο μου: «Αυτόν το σάπιο «λαό» ποιος θα τον αγοράσει;» στα «Πολιτικά Θέματα», 3/10/2003).
Συμπέρασμα: Αφήστε την ελληνική Δικαιοσύνη που ξύπνησε από το χρόνιο λήθαργο να κρίνει, να ερευνήσει και ν’ αποφασίσει για τους διεφθαρμένους πολιτικούς! Τα πολιτικά κόμματα και οι δημοσιογράφοι αν το θέλουν αυτό να στηρίξουν και να ενισχύσουν τη Δικαιοσύνη με όλα τα μέσα.
Ν’ αγωνιστούν για να της δοθούν ΟΛΑ τα μέσα στην εθνοσωτήρια αποστολή της. Όλα τ' άλλα είναι υπεκφυγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: