Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ξεφτίλα: χριστιανός βουλευτής αγκαλιά με τουρκοχαφιέδες σε τζαμί της Ξάνθης!


    Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Δ.Σαλτούρος σε τελετές μαθημάτων Κορανίου, παρέα με τον πρόξενο, τον αντιπρόεδρο του DEB και πολλούς ακόμη χαφιέδες της Άγκυρας στη Θράκη!
    Ε, αυτό ομολογούμε πώς δεν το περιμέναμε! Όσο κι αν λέγαμε πως τα έχουμε πια δει σχεδόν όλα με όλους αυτούς τους ξεγάνωτους ντενεκέδες που παριστάνουν τους ελληνόφωνους πολιτικούς (σ.σ. “ελληνόφωνοι” και πολύ τους είναι, το “Έλληνας” είναι άλλωστε πολύ βαριά κουβέντα!), όσο κι αν είμαστε (πολύ) έμπειροι από περιπτώσεις χριστιανών βουλευτών της Θράκης που (για λόγους ψηφοτσομπάνικης, ιδεοληπτικής ή άλλης χυδαιότητας) συγχρωτίζονται – και ιδίως προεκλογικά – με τουρκοπράκτορες του Προξενείου, ότι θα βρισκόταν όμως τέτοιος που θα έπαιρνε μέρος μέχρι και σε γιορτή τουρκισμού όλων αυτών των προκλητικών υπονομευτών της Ελλάδας στην περιοχή και δη μέσα σε τζαμί, είναι πραγματικά από τα άγραφα!
    Ο λόγος για τον Δημήτρη Σαλτούρο, βουλευτή Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ, που προ ημερών πήρε μέρος σε τελετή Χάτιμ (=γιορτή λήξης των Κοράν Κουρσού, δηλαδή των μαθημάτων Κορανίου) σε τζαμί στα Κιμμέρια Ξάνθης (1η φωτογραφία). Κατά σύμπτωση μάλιστα πρόκειται για το ίδιο ακριβώς πολυτελές τζαμί που φτιάχτηκε με παράνομο τουρκικό χρήμα και αναφέρθηκε και σε πρόσφατη παρουσία μας σε εκδήλωση στο Βελλίδειο!
    Στήν τελετή αυτή λοιπόν (μια από τις πολλές πού οργανώνει τό τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής δια του σεσημασμένου μεγαλοφασίστα Αχμέτ Μέτε), η οποία πραγματοποιήθηκε στις 7 Απριλίου 2013, δεν μετείχαν μόνο οι 40 απόφοιτοι μαθητές (2η φωτογραφία)! Μετείχαν και ο μέγας χορηγός και πρόξενος Ιλχάν Σενέρ, ο μόνιμος παρατρεχάμενός του βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, φυσικά ο ψευδομουφτής Μέτε,οι πρώην βουλευτές Αχμέτ Φαΐκογλου και Τσετίν Μάντατζη, ο περιφερειακός σύμβουλος Ιρφάν Ουζούν,ο επικεφαλής του DEB Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, ο πρόεδρος της παράνομης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» Αχμέτ Καρά και κάμποσα ακόμη φασισταριά καί πράκτορες της γείτονος.
    Μαζί τους όμως και ο βουλευτής Σαλτούρος (τον οποίο, πλην της 1ης, τον βλέπετε και στην 3η φωτογραφία ανάμεσα σε Σενέρ και Ζεϊμπέκ, τη φορά αυτή έξω ακριβώς από το τζαμί)! Και εμείς εδώ να σας θυμίσουμε (σ.σ. στα γρήγορα, γιατί πρέπει κατεπειγόντως να πάμε για να ξεράσουμε!) ότι ο λεγάμενος ήταν ο  μόνος χριστιανός βουλευτής Θράκης  που όταν ψηφίστηκε η τροπολογία για τους ιμάμηδες, έβγαλε ανακοίνωση στην οποία τόνιζε πως παρά το ότι (όπως έλεγε) ήταν αναγκασμένος να την ψηφίσει, ήταν αντίθετος σε αυτήν! Μάλιστα στο κείμενο του ουσιαστικά ενίσχυε τις τουρκικές θέσεις στην Θράκη. Μεταξύ άλλων π.χ. έλεγε: «Επισημαίνω το θέμα της ουσιαστικής αναβάθμισης της θέσης και του έργου του Μουφτή, αναβάθμιση η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ευρεία αποδοχή του από τη μειονότητα». Ουσιαστικά δηλαδή φωτογράφιζε τους ψευδομουφτήδες! Τώρα λοιπόν έρχεται πάλι αυτός ο ίδιος να παραστεί ΚΑΙ σε τελετή εκτουρκισμού παίδων, παρουσία του επίσημου τοποτηρητή της Άγκυρας στη Θράκη (Σενέρ) και σχεδόν όλων των χαφιέδων της!
    Γιατί βέβαια το ότι πρόκειται περί τελετών εκτουρκισμού δεν είναι που το λέμε μόνο εμείς (βάσει εκατοντάδων εννοείται τεκμηρίων), αλλά το ομολογούν μέχρι κι οι ίδιοι οι διοργανωτές. Δείτε για παράδειγμα τι δήλωνε 2 μόλις μέρες πριν μέσα σε τζαμί ο ίδιος ο ψευτομουφτής Μέτε (περιοδικό «Ρόντοπ Ρουζγκαρί», 6/4/2013): «Παλιά εμάς τους Τούρκους της Θράκης προσπάθησαν να μας διασπάσουν σε κεμαλιστές και αντικεμαλιστές. Και σήμερα διαβάζονται ποιήματα για τον Μουσταφά Κεμάλ. Αργότερα μίλησαν για Πομάκους και Ρωμά. Και ο Τσιγγάνος είναι ένας άνθρωπος. Και αυτός αν πει ότι ¨είμαι Τούρκος¨, είναι πλέον αδερφός μας».
    Μας θυμίζει δηλαδή ο αξιότιμος κύριος Μέτε πως στα (λέμε τώρα) μαθήματα Κορανίου που οργανώνει το «μαγαζί» του (με την εποπτεία και χρηματοδότηση της «υψηλή πύλης»), διδάσκονται και ποιήματα για τον Μουσταφά Κεμάλ! Αλλά θα μου πείτε ποιος την έχασε την τσίπα στη Θράκη, για να τη βρει ο κάθε…Σαλτούρος; Ρε ουστ!

www.proxeneio-stop.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: