Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Τουρκοξεσάλωμα ΔΗΜΑΡατων στην ελληνική Θράκη…


    Τα νέα απανωτά κατορθώματα της τουρκόφιλης εθνομηδενιστικής παρεούλας που παριστάνει τη ΔΗΜΑΡ Ροδόπης…
    Δεν περνάει μέρα σχεδόν που να μην κάνουν κι από κάτι που να προκαλεί τη νοημοσύνη μας (και συγχρόνως να ευτελίζει κάθε έννοια εθνικής ευαισθησίας και αξιοπρέπειας) οι ελληνοφοβικoί εκπρόσωποι της ψευτοπροοδευτικής θολούρας που αυτοαποκαλείται ΔΗΜοκρατική ΑΡιστερά.
    Και φυσικά δεν είναι μόνο τα κεντρικά του μαγαζιού στην Αθήνα. Όπως σας έχουμε πολλές φορές ξαναγράψει στο «Προξενείο-Στοπ», τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν στο τοπικό παραμάγαζο (Ροδόπη), όπου ο εθνομηδενισμός έχει προ πολλού ξεπεράσει κάθε όριο, καθώς μάλιστα ειδικά εδώ βρήκαν την ευκαιρία να χωθούν υπό τη…φιλόξενη επίσημη “ομπρέλα” της γιαλαντζί προδευτικής διεθνίστικης καφρίλας και κάμποσα ενεργούμενα του τουρκικού Προξενείου (με πρώτον και καλύτερο ασφαλώς τον αξιότιμο Ιλχάν Αχμέτ, τον γνωστό πολιτικό γυρολόγο δηλαδή που από βουλευτής της ΝΔ και μετά υποψήφιος της Ντόρας στις εκλογές του περσινού Μάη, κατέληξε υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ στις επαναληπτικές ένα μόλις μήνα αργότερα, κουβαλώντας μάλιστα μαζί του αυτούσια την προξενική «προίκα» των περίπου 12.000 ψήφων)!
    Και ξεκινώντας λοιπόν από τον Αχμέτ, βλέπετε πιο πάνω τη φωτογραφία που ανάρτησε ο ίδιος στο twitter, όπου εμφανίζεται πανευτυχής ανάμεσα στον τουρκοχαφιέ ψευδομουφτή Κομοτηνής (και πρόεδρο της λεγόμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπήςτης Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης») Ιμπράμ Σερήφ και τον «συντοπίτη» μας υπουργό Υγείας της Τουρκίας Μουεζίνογλου κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Θράκη (τον ίδιο βεβαίως που θυμίζουμε ότι τον επισκέφτηκε ΚΑΙ επίσημα η ΔΗΜΑΡ Ροδόπης μέσα στο Προξενείο, όπως σάς ενημερώσαμε προ ημερών με το δημοσίευμα μας Κοπρίζοντας στην ελληνική Θράκη…). Και φυσικά το απείρως χειρότερο δεν είναι η φωτογραφία καθ’ εαυτήν, αλλά η λεζάντα που τη συνοδεύει (ότι «Βρισκόμαστε σε γεύμα μαζί με τον πολύτιμο αδερφό μου υπουργό Υγείας της Tουρκίας Μεχμέτ Μουεζίνογλου και τον εκλεγμένο μουφτή μου»).  Μια χαρά φτύσιμο στα μούτρα της ελληνικής νομιμότητας δηλαδή!
    Λίγες μέρες αργότερα μάλιστα ο λεγάμενος πήρε μέρος (ως γνήσιος άλλωστε…προοδευτικός που είναι!) και σε συλλαλητήριο που οργάνωσαν διάφοροι φορείς κατά της ρατσιστικής βίας στην Ξάνθη. Το οξύμωρο βέβαια το βλέπετε στη 2η φωτογραφία (προερχόμενη από το εν λόγω γεγονός), που δείχνει τον πολιτευτή της ΔΗΜΑΡ να κάνει  δηλώσεις στoν δημοσιογράφο του τουρκικού «Rumeli TV»Φεβζί Κουρτουλούς, ο οποίος είναι φανατικός…ακροδεξιός! Αλλά προφανώς επειδή είναι Τούρκος φασίστας (και όχι…Έλληνας), δεν ενοχλήθηκε καθόλου ο τόσο…ευρύχωρος πολιτευτής (όπως εξάλλου και ο διπλανός του βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ)!
    Στην 3η πλέον φωτογραφία βλέπετε πάλι τον Ιλχάν Αχμέτ, παρέα με τον άλλο μεγάλο αστέρα του ελληνικού πατριωτισμού Δάμωνα Δαμιανό (γραμματέα της ΔΗΜΑΡ Ροδόπης), αλλά και τον γνωστό τουρκόφρονα Μεχμέτ Ντερντιμάν (πρόεδρο των ΕΠΑΘιτών μειονοτικών δασκάλων Ν.Ροδόπης), σε συνάντηση με τη – μη χρήζουσα ασφαλώς άλλων συστάσεων – Μαρία Ρεπούση (κατά την οποία συνάντηση μάλιστα μάθαμε πως ο Ντερντιμάν ευχαρίστησε τη λεγάμενη για τις προσπάθειες που καταβάλλει υπέρ της μειονοτικής εκπαίδευσης)!
    Λίγο μετά, οι δυο τους (Δαμιανός και Ιλχάν) βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη (18 Απριλίου) και συγκεκριμένα σε εκδήλωση στη Λέσχη BaB-I Ali (!!!) με κεντρικό ομιλητή ποιον νομίζετε; Κρατηθείτε: τονΚωνσταντίνο Μητσοτάκη (σε…μεγαλειώδη ομιλία, κατά την οποία ο γνωστός εθνολετήρας εφιάλτης, δικαιώνοντας για μια ακόμη φορά τον…καλύτερο εαυτό του, υπερθεμάτισε υπέρ της ελληνοτουρκικής φιλίας, υπέρ της πολυεπίπεδης (σ.σ. δηλαδή;) ελληνοτουρκικής συνεργασίας σε όλους τους τομείς, υπέρ του ανοίγματος της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, αλλά και (όσον αφορά το Κυπριακό) υπέρ της δημιουργίας μιας δικοινοτικής ομοσπονδίας, «που μπορεί να αποτελέσει όχημα για την περαιτέρω προσέγγιση των δύο λαών»!
    Για του λόγου το ασφαλές μάλιστα, δείτε τους δυο λεβέντες (λέμε τώρα) της ΔΗΜΑΡ Ροδόπης στην 4ηφωτογραφία - και απολαύστε μάλιστα και το πόσο ευτυχισμένα φαίνονται, έχοντας ανάμεσά τους το θλιβερό πολιτικό παρελθόν της Ελλάδας! (Και όπως βέβαια παρατηρείτε για μια ακόμη φορά, είτε με δεξιούς, είτε με αριστερούς φερετζέδες, μια χαρά συνεννοούνται και συνευρίσκονται τα όργανα του μισελληνισμού και της εθνοφοβίας)!
    Και τέλος, ακολούθησε μόλις προχτές (Παρασκευή 26 Απριλίου) μία ημερίδα στα κεντρικά γραφεία της ΔΗΜΑΡ στην Αθήνα (σε διοργάνωση από τους Τομείς Ευρωπαϊκής-Εξωτερικής Πολιτικής και Δικαιωμάτων του κόμματος) με θέμα: «Θράκη και μειονότητες: Η συνύπαρξη, οι μύθοι και οι πραγματικότητες». Η ημερίδα, στην οποία και μόνο από τον τίτλο έχετε ήδη όλοι αντιληφθεί ποιες ακριβώς ποσότητες ανθελληνικών ξερατών θα πρέπει να εκτοξεύθηκαν, είχε ως ομιλητές πάλι τον Ιλχάν Αχμέτ, τον τρίτο αστέρα της ΔΗΜΑΡ ΡοδόπηςΣυμεών Σολταρίδη (ισλαμολόγο και δημοσιογράφο, που παρίστανε μάλιστα κάποτε και τον θεολόγο στη Μέση Εκπαίδευση) και ακόμη δύο μέλη της ΔΗΜΑΡ Ξάνθης, τον δικηγόρο Κώστα Γούναρη και τον δημοσιογράφοΣαμή Καραμπουγιούκογλου, ενώ συντόνισε η δικηγόρος και δημοσύμβουλας Αθηναίων Μαρία Κουβέλη.
    Αυτά τα ολίγα από την πολιτική μάζωξη της μισελληνικής υστερίας. Και αυτά είναι, εννοείται, όσα συνέβησαν ΜΟΝΟ κατά τον τελευταίο μήνα, αλλά συγχρόνως και ΜΟΝΟ όσα μάθαμε εμείς, ε; Γιατί ποιος ξέρει βέβαια τι άλλο κάνουν καθημερινά οι λεβέντες αυτοί μέσα στην ελληνική Θράκη, χωρίς να το μαθαίνουμε! Εμείς τώρα τι άλλο να πούμε; Άφεριμ μπρε!

www.proxeneio-stop.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: