Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ισλαμικός τρόμος στην Ελλάδα.Μέλη ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης παρέλασαν ως αλληλέγγυοι με τους εργάτες της Μανωλάδας, υπό τα απαθή βλέμματα των αρχών


Λιγες ημέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Βοστώνη και την απαγωγή των ιεραρχών της Συρίας από ακραιους ισλαμιστές, ο εφιάλτης φαίνεται πως χτυπά την πόρτα και της Ελλάδας.
Με πρόσχημα το έγκλημα κατά των εργατών στην Μανωλάδα, στην πορεία αλληλεγγύης που ακολουθησε, πρωτοστάτησε ακραία ισλαμιστική οργάνωση γνωστή για τις θηριωδίες που έχει διαπράξει στο Μπανγκλαντές κατά "απίστων"!
Πρόκειται για την οργάνωση "Hefazate Islam Bangladesh"¨που όπως μας ενημέρωνε το πανώ στην κεφαλή της πορείας, έχει πλέον και ελληνικό βραχίονα.
Η οργάνωση αυτή συγκλόνισε την διεθνή κοινή γνώμη πριν από λίγες εβδομάδες, όταν χιλιάδες μέλη της βγήκαν στους δρόμους του Μπανγκλαντες και αξίωναν την δολοφονία Bloggers που αντιδρούσαν στην επιβολή του σκοταδισμού στην χώρα. Ένας από αυτούς μάλιστα, ο 26χρονος Ahmed Rajib Haider δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο έξω από το σπίτι του.
Μία ματιά στην ιστοσελίδα της συγκεκριμένης οργάνωσης προκαλεί φρίκη αφού δεν κρύβουν τις προθέσεις τους για την δημιουργία "παγκόσμιου χαλιφάτου", για το "έθνος του Ισλάμ" και την παγκόσμια κυριαρχία.
Δυστυχώς δεν μένουν μόνο στα λόγια αφού στο Μπανγκλαντές δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν καταστρέψει λατρευτικούς τόπους, αγάλματα αλλά έχουν επιτεθεί σε πιστούς άλλων δογμάτων.
Όσο για την ευαισθησία για τα δικαιώματα των εργατών, μόνο υποκριτική μπορεί να χαρακτηριστεί.
Το Μπανγκλαντες θεωρείται βασίλειο της παιδικής δουλείας ενώ τα εργατικά ατυχήματα με χιλιάδες νεκρούς είναι πλέον είδηση που δεν συγκινεί κανέναν. Πρόσφατα κατέρρευσε εργοστάσιο με τους νεκρούς εργάτες (γυναίκες και ανήλικους στην πλειοψηφία τους) να ξεπερνούν τους 350.
Είναι τουλάχιστον υποκριτικό αυτοί που ανέχονται την χώρα τους σκλαβοπάζαρο ανηλίκων και σφαγείο εργατών να επικαλούνται τα "εργατικά δικαιώματα" για να αποκρύψουν τους επικίνδυνους σκοπους τους.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/302831/islamikos-tromos-stin-ellada#ixzz2RrPgaEsI

Δεν υπάρχουν σχόλια: