Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Μαύρισε ο Ουρανός του Αιγαίου από 21 τούρκικα μαχητικά …Στο κόκκινο η Πολεμική Αεροπορία!

esmaeeli20121007171237140Μαύρισε ο Ουρανός του Αιγαίου με μια τετράδα μαχητικά τα δύο οπλισμένα , πέντε CN-235 και δώδεκα Επιθετικά Ελικόπτερα από τις Φρεγάτες που ασκούνται προέβησαν σε 47 Παραβιάσεις και 19 Παραβάσεις ενώ η Πολεμική μας Αεροπορία είναι στα κόκκινα αν και ο Α/ΓΕΑ χαμογελάει κάτω από τα μουστάκια του!

Ενώ όλοι είναι στο κόκκινο ο Α/ΓΕΑ είναι φοβερά ψύχραιμος και μάλλον φαίνεται να έχει δίκιο… ούτε στο ΑΤΑ δεν δείχνουν να ανησυχούν και κάτι θα ξέρουν περισσότερο! Είναι αναμενόμενες αυτές οι Παραβιάσεις σχολίασε Ιπτάμενος Αξιωματικός της ΠΑ με πολλές ώρες πτήσης στα χέρια του και δεκάδες εμπλοκές καταγεγραμμένες στη καρτέλα του!

Μην μασάτε, οι Τούρκοι ξέρουν ότι στον Αέρα δεν έχουν τύχη σχολίασε απόστρατος Ιπτάμενος που έχει πάρει την ουρά αρκετών Τούρκικων μαχητικών …Εμείς όμως πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα αγριέψουν οσονούπω και το λάθος μπορεί να συμβεί οπουδήποτε!


Δεν ξεχνάμε αυτό που έλεγε ένας άλλος μάχιμος Αρχηγός ΓΕΑ λίγο ποιο παλιά τα  «αυγά «να φοβάστε που κοκορεύονται και έχουν άγνοια κινδύνου στο Αιγαίο και όχι τους Βετεράνους …
Πάντως όσο ο Α/ΓΕΑ χαμογελάει ολύμπια πίσω κάτω από τα μουστάκα του  και   ο ΑΤΑ δεν ανησυχεί ,δεν ανησυχούμε και εμείς…Σιγά μην τρομάξω από τα μεταγωγικά των Τούρκων ακούστηκε να λέει Αξιωματικός της ΠΑ (Κύριε των Δυνάμεων ) που απογειώθηκε από τη Λήμνο να κυνηγήσει τα Τούρκικα
tumblr_static_wp1002d_normal
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ   :    1 (4 A/F)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ :    17 (5 CN-235 & 12 Ε/Π)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ     :    21
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ      :     2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ     :    19
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ    :    47
ΕΜΠΛΟΚΕΣ       :  -
ΠΕΡΙΟΧΗ           :  ΒΟΡΕΙΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
10ygygm

Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: