Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ο "φιλόσοφος" Σ. Ράμφος

Ο πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων


Συχνά-πυκνά τα καθεστωτικά κανάλια και ο καθεστωτικός Τύπος, τον εμφανίζουν για να μας πει τις γνωστές… προοδευτικές παπαραλογίες, οι οποίες στρέφονται πάντα γύρω από τη στήριξη του πιο διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που γέννησε ποτέ η ελληνική πολιτική Ιστορία.
Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Αλμπέρ Καμύ, του Χ. Μαρκούσε, του Κ. Καστοριάδη, του Κ. Παλαμά, του Δ. Γληνού, του Π. Κανελλόπουλου, του Γκαίτε που έλεγε στον "Φάουστ": "Η ζωή προχωρεί για τι υπάρχουν κι εκείνοι που της αντιστέκονται".
Ο "φιλόσοφος" - προπαγανδιστής του φαύλου συστήματος - δεν έχει τέτοιες ανησυχίες!
Αυτός είναι… προοδευτικός και… ρεαλιστής και αγαπά όλους τους λαθρομετανάστες εκτός από τους ληστευόμενους Έλληνες, όπως έλεγε η επιστολή που συνυπέγραψε με άλλους… αντιρατσιστές και η οποία είχε τον τίτλο: "Ανοιχτή επιστολή προς τους νέους για το ρατσισμό" ("Το Βήμα"), 9/6/2013). Εναντίον αυτής της ανθελληνικής επιστολής άσκησε ο γράφων κριτική, με απαντητική του επιστολή, στην ίδια εφημερίδα, η οποία όμως δεν καταδέχθηκε να γράψει ούτε καν ότι την έλαβε, μολονότι την απέστειλε με "courier" πληρώνοντας 5,5 ευρώ (ACS 154325438-1, με ημερομηνία 8/7/2013). Προσθέτω ότι την εν λόγω επιστολή ανήρτησα στο internet και την έστειλα σε εκατοντάδες αποδέκτες χωρίς κανένας να ενδιαφερθεί για το περιεχόμενό της και τη σημασία της ώστε να τη σχολιάσει και να την αναπαράγει!
Μούγγα στη στρούγγα και γι' αυτό επιπλέουν οι "ιστορικοί" τύπου Βερέμη και οι "φιλόσοφοι" τύπου Ράμφου!
Όταν σιωπάς, λένε οι αληθινοί φιλόσοφοι, σημαίνει ότι εγκρίνεις τα όσα γίνονται γύρω σου.
Άντε ρε… αγωνιστές! Γράψτε και κάτι που θίγει "φιλοσόφους" και τη σάπια εξουσία! Με μια ηθική προϋπόθεση: Επωνύμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: