Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

"Η κρίση είναι δική μας"!

Ο πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Πρόεσδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

Είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ενώπιον Γερμανών βουλευτών!
ΟΧΙ… επαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ. Η κρίση είναι δική μας και δική τους, γιατί επί δεκαετίες η γερμανική οικονομία αποτέλεσε τη δεσπόζουσα θέση στο πεδίο των εισαγωγών και του τεχνολογικού εξοπλισμού.
Αυτά πέραν του γεγονότος ότι το γερμανικό πολιτικό σύστημα είχε άμεση γνώση της διαφθοράς που χρησιμοποίησε στους κύκλους των πρόστυχων Ελλήνων πολιτικών για τις εξοπλιστικές παραγγελίες. Είναι βέβαιο ότι οι ίδιοι κρατούν στα χέρια τους τα αποδεικτικά στοιχεία ακόμη και με φωτογραφικό υλικό.
Πέραν τούτων -και άλλων πολλών- οι Γερμανοί, με τα περίφημα δάνεια, ρούφηξαν τοκογλυφικά την Ελλάδα. Κοντά σε αυτά και οι οφειλές τους από τα κατοχικά δάνεια.
ΟΧΙ κύριοι του τεξιανού… σοσιαλιστικού τόξου!
Δεν τα έφαγε ο Ελληνικός λαός μαζί με τους Γερμανούς τραπεζίτες και τους Γερμανούς βιομηχάνους. Ο ελληνικός λαός -αυτός ο χαζοχαρούμενος λαός που ψήφιζε και ψηφίζει άκριτα- δεν έφαγε τα δις και το βούτυρο. Τα έφαγαν αντάμα Γερμανοί με την Ελληνική νομενκλατούρα και κάποια ψίχουλα και η ελληνική κορπιτοκρατία.
Καταλήγοντας θα έλεγα τούτο: Δεν έχετε κανένα πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να μας φορτώσετε ευθύνες που δεν τις έχουμε όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: