Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Πόσο πίσω μας πάει η Δύση με τις μεθοδεύσεις της;

Του Νίκου Χιδίρπγλου

Οι «πορτοκαλί επαναστάσεις» των ΗΠΑ και των ΜΚΟ, που το έχουν ρίξει στην γεωπολιτική μηχανική, δημιουργούν παντού εστίες σοβαρών προβλημάτων και συγκρούσεων-Κανείς πλέον δεν μιλά για τις σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των χριστιανών στη Συρία, στο Ιράκ, στο Πακιστάν και στην Ινδονησία.
Και όλοι κλείνουν τα μάτια στην εφαρμογή της σαρία στους κόλπους των μουσουλμανικών μεταναστευτικών κοινοτήτων, στην Ευρώπη, αλλά και στα μισαλλόδοξα κηρύγματα που βάλλουν κατά του πολιτισμού μας, από μουσουλμάνους κληρικούς στα κατά τόπους τεμένη στη Γηραιά Ήπειρο.
Τα κρούσματα ανελευθερίας και σκοταδισμού, είναι αμέτρητα. «Το διαχωρισμό των τάξεων σε αρρένων και θηλέων σε όλα τα σχολεία που λειτουργούν στη Λωρίδα της Γάζας επιβάλλει νόμος που δημοσίευσε την Δευτέρα η παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς, προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση ακτιβιστών που μάχονται για τα δικαιώματα των γυναικών», διαβάσαμε στο ΣΚΑΙ.
Φυσικά, μην περιμένετε καμία αντίδραση από τους αναρίθμητους υποστηρικτές της Χαμάς στον ΣΥΡΙΖΑ, που σπεύδουν σε κάθε ευκαιρία να το παίξουν ήρωες, μπαρκάροντας στα καράβια για τη Γάζα. Την ίδια ώρα, διεθνή αίσθηση προκάλεσε στην Αίγυπτο η δίωξη από την ισλαμική κυβέρνηση του Μοχάμεντ Μόρσι (της Μουσουλμανικής Αδελφότητας), του κωμικού της τηλεόρασης της χώρας, Μπάσαμ Γιούσεφ. Στην ίδια χώρα, την αντίδραση των Κοπτών αλλά και επιδρομή τους κατά της πρεσβείας της Λιβύης προκάλεσε η σύλληψη στη Βεγγάζη 55 ομοεθνών & ομοθρήσκων τους, που εργάζονται εκεί, με τη γελοία όσο και «κατασκευασμένη» κατηγορία του προσηλυτισμού στη χριστιανική θρησκεία.
Υπενθυμίζουμε πως τον περασμένο Οκτώβριο, συλήθηκε ελληνικό νεκροταφείο από ισλαμιστές στην Τρίπολη της Λιβύης, υπόθεση που προκάλεσε την αντίδραση της Αθήνας. Οι βέβηλοι, έσπασαν μνήματα ομογενών και έσπασαν το μνήμα των πεσόντων εκεί στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, Ελλήνων στρατιωτικών.
Τα κόμματα στην Ελλάδα που μιλούν για «έμφυλη κοινωνικοποίηση», ή αναμασούν φεμινιστικές μπούρδες (για το θεαθήναι, γιατί κατά τα άλλα, δείτε ποιους υπερασπίζονται στα δικαστήρια τα στελέχη τους) κάνουν ότι δεν βλέπουν... Κάνουν ότι δεν βλέπουν τι γίνεται στη Γάζα (αλήθεια, ο ΣΥΡΙΖΑ τι λέει για όλα αυτά;), ή και στην ίδια την Ευρώπη, που μεταλλάσσεται με γοργούς ρυθμούς σε «Ευραβία», όρο που πρώτη χρησιμοποίησε στα εξαιρετικά βιβλία της, προκαλώντας τις αντιδράσεις των ισλαμιστών (και δυστυχώς, όχι μόνο...), η αείμνηστη Ιταλίδα δημοσιογράφος Οριάνα Φαλάτσι.
Προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όλους τα βιβλία της «Οργή και Περηφάνια» (Γκοβόστης, Αθήνα 2003) και «Ινσαλλάχ» (Εξάντας, Αθήνα 1992). Φυσικά, μην περιμένετε αντιδράσεις από τα ευρωπαϊκά αριστερά κόμματα, όταν μουσουλμανικές οργανώσεις ζητούν στη Γερμανία το διαχωρισμό αγοριών και κοριτσιών, στα κολυμβητήρια. Πάλι καλά που κάποιοι παίρνουν μέτρα κατά της μπούρκας και της μαντίλας, θέλοντας να περισώσουν την τιμή της Ευρώπης, της δικής μας Ευρώπης, την τιμή της Europa Nostra.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για τη Συρία, κάνει λόγο για «λαϊκή εξέγερση». Είναι όντως δύσκολο να καταλάβει κανείς τι σόι «εξέγερση» μπορεί να είναι αυτή, όπου ένα συνονθύλευμα (σουνιτών) ισλαμιστών της Αλ Κάιντα από την Ευρώπη, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, τις χώρες του Κόλπου και την Τσετσενία, με τη βοήθεια της Δύσης, της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας, μάχονται κατά του καθεστώτος Ασαντ, αιματοκυλώντας τη χώρα και δολοφονώντας αδιακρίτως χριστιανούς αλλά και μέλη άλλων μειονοτήτων.
Αλλά, από ένα κόμμα τίγκα στους υποστηρικτές της Χαμάς, που διαχωρίζει στα σχολεία της Γάζας τα αγόρια από τα κορίτσια, δεν μπορεί κανείς να περιμένει κάτι καλύτερο. Άλλωστε, όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στα άλλα κόμματα της ριζοσπαστικής αριστεράς στην Ευρώπη, η υποκρισία και η διγλωσσία αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της ρητορικής τους. Όταν, δε, η ελευθεριότητα συμμαχεί με τον φονταμενταλισμό, κάτι που τα τελευταία χρόνια αποτελεί γεγονός, ο ευρωπαϊκός κόσμος συνειδητοποιεί τι συμβαίνει.
Δεν έχετε παρά να δείτε στις συγκεντρώσεις της άκρας αριστεράς στην Ελλάδα, τα πλακάτ με τα συνθήματα κατά της «ισλαμοφοβίας». Με λίγα λόγια, όσοι ζητούν δικαιώματα για τις μουσουλμάνες, (να μπει τέλος στις κλειτοριδεκτομές και να σταματήσει η εφαρμογή της σαρία στους κόλπους των μουσουλμανικών μεταναστευτικών κοινοτήτων στην Ευρώπη), εμφορούνται από ισλαμοφοβία! Αυτό είναι το ιδεολογικοπολιτικό συμπέρασμα της ευρωπαϊκής αριστεράς...
Είναι όντως δύσκολο, να καταλάβει κανείς τι ζητούν οι αριστεροί και οι υπερφιλελεύθεροι. Δικαιώματα; ΟΚ. Τότε, γιατί αρνούνται να δουν τις παραβιάσεις των δικαιωμάτων των γυναικών στις μουσουλμανικές κοινότητες; Ο λόγος είναι απλός: συμμαχούν με τους ισλαμιστές, ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία της διάβρωσης των εθνικών κορμών στην Ευρώπη, που ως κύριο άξονά της έχει τη φιλελευθεροποίηση των κοινωνικών σχέσεων και την επιβολή ελευθεριακών μοντέλων. Μοντέλων, που όμως οι υπερσυντηρητικοί μουσουλμάνοι, δεν συμπαθούν καθόλου.
Είναι η ώρα να ασχοληθούν οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι με την περιφρούρηση του τρόπου ζωής τους. Τα όσα κάνει η Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, έχουν ήδη υποβληθεί ως αιτήματα, με την ανοχή της αμήχανης μπροστά στο φαινόμενο της αριστεράς, που αργά ή γρήγορα θα κάνει πίσω σε σχέση με τις αρχές της, επικαλούμενη την «ανοχή στη διαφορετικότητα». Στη «διαφορετικότητα», που κατά την αριστερά δικαιολογεί παραβίαση δικαιωμάτων...
Βγάλτε άκρη! Όπως και να έχει, τα όσα κάνει η Χαμάς, είναι καταδικαστέα και δεν προμηνύουν τίποτα καλό, αλλά αντίθετα εκπέμπουν σκοταδισμό και μισαλλοδοξία. Μακριά από την Ευρώπη όλα αυτά. ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ. Ούτε καν στα γκέτο που κάποιοι στήνουν, για να αποκτήσουν μισοτιμής τα ακίνητα των «εσωτερικών προσφύγων», όπως προσπαθούν να καταντήσουν κάποιοι πολλούς Ευρωπαίους γηγενείς.
www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: