Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ


Φίλοι και Φίλες,  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.  Επισυνάπτεται η Πρωτοχρονιάτικη Διακήρυξη του Σωματείου μας για το 2015.  Το περιεχόμενό της μεταφέρει το δικό μας σοβαρό προβληματισμό  μέσα απο στενή παρακολούθηση των εξελίξεων, φανερών και παρασκηνιακών.  Ανησυχούμε σοβαρά απο τη λανθασμένη πορεία στην οποία επιμένουν οι Ηγέτες μας. Ανησυχούμε διότι ενώ  συνθηματολογούν «αγωνιστικά» διαβεβαιώνουν με κάθε πολιτική τους  πράξη  τόσο τον κατακτητή όσο και τους ξένους συνοδοιπόρους του κατακτητή,  ότι εμμένουν στη νομιμοποίηση της γεωγραφικής διαίρεσης (διχοτόμησης) της Κύπρου και του γεωγραφικού διαχωρισμού του Κυπριακού Λαού σε δύο φυλετικά  και θρησκευτικά διακριτέες , πολιτικά ισότιμες Κοινότητες  καταργώντας τη δημοκρατική αρχή πλειοψηφίας και μειοψηφίας  και  του Ενιαίου Κράτους.  Δίδουν ξεκάθαρο το μήνυμα ότι το Κυπριακό είναι ήδη λυμένο απο το 1974, με την εισβολή και τα δεδομένα που δημιούργησε   και  την αποσχιστική ανακύρηξη των κατεχομένων σε ξεχωριστο Τουρκικό Κράτος το 1983  και παζαρεύουν τρόπους ΝΟΜΙΜΟΠΟΊΗΣΗΣ αυτής της κατάστασης μέσω  διαμοιρασμού εξουσιών, οικονομίας και φυσικού πλούτου υπο το μανδύα   ΔΙΖΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

Παράλληλα, Κυβέρνηση και Κομματικοί Ηγέτες, επιτρέπουν και ενισχύουν   ανάμεσά μας να οργιάζει μια επικίνδυνα ξενοκινούμενη Πέμπτη Φάλαγγα η οποία ανέλαβε εργολαβικά να επιτύχει αλλοίωση  της Λαϊκής βούλησης υπέρ αυτής  της λύσης.

Φίλοι και Φίλες  μέσα σε αυτές τις συνθήκες η ευθύνη βαρύνει το Λαό να εξουδετερώσει αυτή την υπονόμευση. Θα πρέπει με συνέπεια να διαφωνούμε και να το βροντοφωνάζουμε  ότι διαφωνούμε  με κάθε ενέργεια υπονόμευσης της οντότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την Κυπριακή Δημοκρατία, να την ενισχύσουμε και να την αξιοποιήσουμε ως δόρυ μας ενάντια στην κατοχή  για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της Κύπρου μας.

ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ αν νομιμοποιηθεί η Τουρκοποίηση και ισλαμοποίηση των κατεχομένων εδαφών μας. Αντίθετα  η  κατοχή όσο καιρό και να συνεχίζεται,  εφόσον την πολεμούμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε, κάτω απο το λάβαρο της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ     αποτελεί διαχειρίσιμη απειλή  και μας επιτρέπει με τον αγώνα μας να προσβλέπουμε στον τερματισμό της..

Γίνετε ο καθένας πρεσβευτής αυτής της επιλογής για να επιτύχουμε και την επιθυμητή  Κομματική και Κυβερνητική αλλαγή.


Για το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια
Ιωάννης Σιεκέρσαββας
Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: