Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

NEO ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ

606e6e3630221a2696f7cb8552514a37_XL Στις 4 Δεκεμβρίου 2014 έγινε στην αίθουσα της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής η συνεδρίαση των εκπροσώπων πόλεων Ελλάδας του Παγκόσμιου Τουρκικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου (DTIK).
Το DTIK  ιδρύθηκε υπό την αιγίδα του Συμβουλίου Οικονομικών Σχέσεων Εξωτερικού (DEIK) και η συνεδρίαση των εκπροσώπων Ελλάδας του έγινε στην Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής. Στην συνεδρίαση μετείχαν εκπρόσωποι από Κομοτηνή, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη κ.α. Στην συνεδρίαση που έγινε υπό την προεδρία του εκπροσώπου Ελλάδας στην Βαλκανική Επιτροπή του DTIK Φερρούχ Οζκάν, συζητήθηκαν οι σκοποί, το όραμα, η αποστολή και τα περαιτέρω σχέδια του DTIK , η διασφάλιση επικοινωνίας μεταξύ των μελών του κ.α.
Αναφέρεται πως συζητήθηκε ιδιαίτερα η ανάγκη σύστασης μιας γραμματείας με σκοπό την διασφάλιση της επικοινωνίας μεταξύ των μελών. Ο εκπρόσωπος Ελλάδας του DTIK Φερρούχ Οζκάν είπε πως σαν πρώτο σχέδιο σκέπτονται να πραγματώσουν έναν φορέα με την επωνυμία ¨Συνεταιρισμός Περιφερειακής Ανάπτυξης¨, αλλά ότι σε αυτό το θέμα είναι ανοιχτοί σε νέες ιδέες. Τέλος Ο Οζκάν ανέφερε πως ο συνεταιρισμός δεν θα περιοριστεί σε μια περιοχή, θα αναλάβει
καθήκοντα ενός ανώτερου φορέα που θα δραστηριοποιείται σε κάθε  τομέα, θα φέρει κοντά παραγωγούς και επιχειρηματίες και πάντα θα είναι ένας φορέας που ¨δίνει¨ και όχι του ¨παίρνει¨.
Η συνεδρίαση έληξε με την απόδοση πιστοποιητικών στους μετέχοντες και με αναμνηστικές φωτογραφίες.
DTİK
Ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2008 υπό την αιγίδα του Συμβουλίου Οικονομικών Σχέσεων Εξωτερικού
……………..
Περ. Ροντοπ Ρουζγκαρί  4/12/2014

http://tourkikanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: