Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ένας…αφιερωμένος τουρκοπράκτορας!


     Μέρα-νύχτα εργάζεται για τον τουρκισμό και τα συμφέροντα της…Μητέρας Πατρίδας του ο οπαδός των Γκρίζων Λύκων που παριστάνει τον πρόεδρο της «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής»…
     Ο λόγος βέβαια για τον πρόεδρο της παράνομης «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής»Κοράι Χασάν, που κάποιες ώρες τον μήνα παριστάνει και τον δημοτικό σύμβουλο (με τον τουρκο-συνδυασμό της Σιμπέλ Μουσταφάογλου, που τον στήριξε το κόμμα DEB και το Προξενείο στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοέμβρη 2010). Και λέμε τον παριστάνει, γιατί ουδέποτε από τη μέρα εκείνη δεν ακούσαμε τον ήχο της φωνής του μέσα στο δημοτικό συμβούλιο (σ.σ. υπάρχει πάντα βεβαίως και η πιθανότητα να μην καταλαβαίνει…γρι από ελληνικά, ε;). Αλλού κι αλλού όμως ο λεγάμενος είναι και λαλίστατος και ποικιλοτρόπως δραστήριος. Δείτε π.χ. τι γράφει για την αφεντιά του (σε δημοσίευμα της 1/10/2012) ο φίλος μας (πρώην ιχθυέμπορας) Ιλχάν Ταχσίν, που εδώ και καιρό υποδύεται πλέον τον δημοσιογράφο και διευθυντή της τουρκοφυλλάδας της Κομοτηνής «Μπιρλίκ» (μετάφρασηtourkikanea.gr):
     «Νύχτα μέρα εργάζεται για την εκπαίδευση των Δυτικοθρακιωτών Τούρκων φοιτητών
     Ο πρόεδρος της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής και ταυτόχρονα δημοτικός σύμβουλος στην Κομοτηνή του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα προς την Ισότητα¨ Κοράι Χασάν επισκέφτηκε τον πρύτανη του πανεπιστημίου Εσκισεχίρ Νταβούτ Αϊντίν (φωτογραφία).
     Ο Κοράι Χασάν εξέφρασε στον πρύτανη το θέμα της εκπαίδευσης των Δυτικοθρακιωτών Τούρκων και ζήτησε να τεθεί στο πανεπιστήμιο του Εσκισεχίρ ποσόστωση, ώστε να μπορέσουν να εισέλθουν.
     Ιδιαίτερα στο θέμα της εκπαίδευσης ο Κοράι Χασάν εργάζεται ασταμάτητα, και σχεδόν δεν άφησε πόρτα πανεπιστημίου στην Τουρκία που να μην χτύπησε. Για να ρυθμιστούν οι δυσκολίες που εμφανίστηκαν φέτος, έκανε την νύχτα μέρα. Όπως είναι γνωστό την περασμένη εβδομάδα πήγε στην Αδριανούπολη μαζί με τον βουλευτή Αχμέτ Χατζηοσμάν, και είχαν εκεί συνάντηση με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θράκης. (σ.σ. ναι, όχι μόνο λοιπόν ο Κοράι, αλλά και ο αστέρας του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης πήγε και μεσολάβησε στον Τούρκο πρύτανη για να αυξηθεί η ποσόστωση και να πάρει ακόμη περισσότερους φοιτητές το πανεπιστήμιο της Αδριανούπολης)!
     Την περασμένη εβδομάδα πάλι ο Κοράι Χασάν είχε χτυπήσει την πόρτα του πανεπιστημίου Ναμίκ Κεμάλ στο Τεκίρνταγ. Ούτε ο ίδιος δεν θυμάται τον αριθμό των πρυτάνεων με τους οποίους έχει μιλήσει στο τηλέφωνο. Ένας είναι ο στόχος του, δίνει μεγάλη σημασία στην εκπαίδευση για το μέλλον της Δυτικής Θράκης και συνεχώς πηγαινοέρχεται για να μην μείνουν χωρίς εκπαίδευση τα παιδιά των Τούρκων της Δυτικής Θράκης. Να λοιπόν ένας Δυτικοθρακιώτης αδερφός μου που αφιέρωσε εαυτόν στην εκπαίδευση».
     Αντί άλλου σχολίου εμείς παραθέτουμε μερικές ακόμη φωτογραφίες του…αφιερωμένου στην εκπαίδευση (και υποθέτουμε και στα ιδανικά της) Κοράι Χασάν. Είναι από την πρόσφατη επίσκεψη στην Κομοτηνή του αρχιφασίσταΝτεβλέτ Μπαχτσελί, αρχηγού των «Γκρίζων Λύκων». Στην πρώτη τον βλέπετε περιχαρή μαζί του. στη δεύτερη κάθεται και πάλι δίπλα του (ενώ λίγο πιο πίσω βλέπετε τη Σιμπέλ Μουσταφάογλου και τον πρόεδρο του παράνομου«Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης» Σαμή Τοραμάν). Και στη τελευταία τον βλέπετε (ακριβώς πίσω από τον 2ο και τον 3ο δεξιά) - επίσης πανευτυχή – ανάμεσα στους φασιστοκοπρίτες («Έλληνες πολίτες», ε;) που περιβάλλουν τον μεγάλο ηγέτη χαιρετώντας με το γνωστό σύμβολο της εν λόγω δολοφονικής οργάνωσης. Είδατε, μωρέ, τι απίστευτα σούργελα ανεχόμαστε να ζουν ανάμεσά μας, αντί να τους έχουμε ως κράτος πετάξει εδώ και χρόνια με τις κλωτσιές πέρα από το ποτάμι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: