Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Όχι μόνο ΛΗΣΤΕΣ αλλά και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δ.Ι.ΑΣ και της Ασφάλειας Νίκαιας όταν εισήλθαν στην γιάφκα της σπείρας τριών ληστών αλβανικής καταγωγής που είχαν ρημάξει περιοχές της Αθήνας, αντικρίζοντας σημαίες του UCK, της γνωστής Κοσσοβάρικης παραστρατιωτικής οργάνωσης, και μεγάλο πλήθος προκηρύξεων με ανθελληνικά συνθήματα.
Τα κλοπιμαία (κυρίως χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές) τα έβαζαν σε βαλίτσες και τις έστελναν ασυνόδευτες με τα λεωφορεία σε συγγενείς και φίλους στην Αλβανία. Αυτό όμως που ανακάλυψε η έρευνα των αρχών στο σπίτι των δραστών κατά την άποψή μας είναι πιο τραγικό. Οι κακοποιοί έκτος από ληστές προέκυψαν και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ήτοι ακραίοι Αλβανοί εθνικιστές. "Χόμπι" των διαρρηκτών ήταν να φωτογραφίζονται με καμένες ελληνικές σημαίες, να κολλάνε στους τοίχους της οικίας τους συνθήματα όπως "FUCK GREECE", ενώ σε άλλες φέρουν βαρύ στρατιωτικό οπλισμό. Σε μία φωτογραφία μάλιστα η οποία είναι από τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008, τότε που παρολίγον να καεί ολοσχερώς η Αθήνα, μια ομάδα ατόμων καίνε μια μεγάλη Ελληνική σημαία (ανάμεσα στα άτομα που κρατάνε τη σημαία φέρονται να είναι και οι ληστές), ενώ από κάτω υπάρχει η λεζάντα: 50.000 Αλβανοί ενάντια στην απογραφή με εθνικά και θρησκευτικά κριτήρια, η οποία είναι τέχνασμα των Ελλήνων! Οι αναγνώστες της σελίδας μας, γνωρίζουν πως το σύνθημα αυτό αποτελεί κεντρικό σλόγκαν της Εθνικιστικής οργάνωσης Ερυθρόμαυρη Συμμαχία και δημιουργεί διάφορες υπόνοιες. Για τις συλλήψεις έχει ενημερωθεί και η Ιντερπόλ.
Στο Βόλο μάλιστα χθες συνελήφθη και άλλη σπείρα αλβανών που είχε ρημάξει την πόλη... Κάθε μέρα διαβάζουμε και βιώνουμε όλοι μας τα αποτελέσματα του πολυπολιτισμού τους... Ως πότε όμως; Νομίζετε ότι δεν έχει ήδη ξεπεραστεί προ πολλού κάθε ανοχή;



Πηγή : http://borioipirotika.blogspot.com/ http://greeknation.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: