Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Μετά την προσβολή του ονόματος των Ελλήνων ο Ερντογάν συνεχίζει τη πολιτική εξευτελισμού της Ελλάδας

Νέα «κολακευτικά» σχόλια για την Ελλάδα και τους Έλληνες έκανε πριν από μερικές ημέρες ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στην Αδριανούπολη.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ που παρακολουθεί συστηματικά τον τουρκικό τύπο ο Τούρκος πρωθυπουργός είπε κατά την διάρκεια ομιλίας : «Βλέπετε την κατάσταση της Ελλάδας δίπλα μας. Κάθε μέρα διαδηλώσεις, το ένα, το άλλο κ.τ.λ….Γιατί ; Διότι οι ίδιοι τελείωσαν τους εαυτούς τους. Η Τουρκία όμως δεν είναι στην δική τους κατάσταση. Εμείς είμαστε ισχυροί και θα γίνουμε ακόμη πιο ισχυροί».
Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας ο Τούρκος πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον είχαν στολίσει πολλά σχόλια. «Έχουν εκδοθεί πολλά βιβλία σχετικά με μένα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στα βιβλία αυτά και τί δεν είπαν. Εβραίους μας είπαν, Αρμένιους μας είπαν και με το συμπάθιο.... Έλληνες μας είπαν. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη», είχε δηλώσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε μία ομιλία του και εμείς σαν «υπερήφανος λαός» που είμαστε επιλέγουμε να κάνουμε business με αυτούς που θεωρούν το όνομα μας προσβολή.

Πηγή : http://www.defencenet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: