Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Να απολυθούν οι κοπρίτες

Του πολίτη  Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


"Εκλογές" και κοπρίτες!
Οι "εκλογές" που έρχονται θα είναι  εκ των προτέρων σημαδεμένες και δεδομένες ως προς το μεγάλο ποσοστό των αποτελεσμάτων.
Είναι δεδομένο ότι εκατοντάδες χιλιάδες διορισμένοι κοπρίτες θα ψηφίσουν τους κομματικούς νταβατζήδες και τα κόμματα εξουσίας που τους διόρισαν.
Στο χορό αυτό των κολασμένων παίρνουν μέρος ΟΛΑ τα κόμματα, που μοιράστηκαν την κομματική λεία και την χυδαία πολιτική πελατεία.
Αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες κοπρίτες που πουλούσαν την ψήφο τους με το αντάλλαγμα του διορισμού -μαζί με τις οικογένειες τους αντιπροσωπεύουν κάποια εκατομμύρια ψήφους! Συνεπώς, αυτό το πρόστυχο κράμα διαπλοκής δεν αφήνει κανένα περιθώριο ν' αλλάξει η Ελλάδα με νέες πολιτικές δυνάμεις.
Συνεπώς θα έχουμε αναπαραγωγή του πολιτικού βόθρου με ανακάτωμα των σκατωμένων.
Είναι πρόστυχο, άδικο και αντισυνταγματικό να χρησιμοποι­είται το κράτος και τα χρήματα των Ελλήνων για το αλισβερίσι κοπριτών και κομμάτων.
Ν' απολυθούν ΟΛΟΙ οι κοπρίτες -που διορίστηκαν χωρίς διαγωνισμό- και να προκηρυχθούν διαγωνισμοί στους οποίους να πάρουν μέρος και ΟΛΟΙ οι Έλληνες που αποκλείστηκαν από την προστυχιά του πελατειακού συστήματος της χυδαίας κομματοκρατίας.
Τίμιες εκλογές -χωρίς απλή αναλογική- με εκατομμύρια πολιτικούς και κομματικούς αιχμαλώτους ΔΕΝ υπάρχουν.
Ο πρωθυπουργός -παπατζής που διακηρύσσει χωρίς ντροπή ότι "θ' αλλάξουμε την Ελλάδα"- είναι μέγας πολιτικός απατεών.
Με τους κομματικούς κηφήνες -κοπρίτες ΔΕΝ αλλάζει η βοθροποιημένη Ελλάδα, στην οποία η αξιοκρατία και η υπερηφάνεια χαρακτηρίζονται ως ποινικά αδικήματα.
Η ΝΕΑ Ελλάδα πρέπει ν' αρχίσει τη ΝΕΑ πορεία με την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.
Η κοπριτοκρατία είναι θανάσιμος εχθρός της δημοκρατίας και της κοινωνικής εξέλιξης.
Βαράτε την. Συντρίψτε την!

1 σχόλιο:

Vissarion Bakolas είπε...

Οι ρουσφέτικοί διορισμοί,εκτός της ανήθικης συναλλαγής είναι και προκλητική ΚΛΟΠΗ διαρκείας σε βάρος όλων των Ελλήνων. Οι ίδιοι πρέπει να ζητήσουν τρόπους διόρθωσης του δημόσιου εγκλήματος. Το ίδιο ισχύει και με τις Ρουσφετικές επιλογές στελεχών ή τις δήθεν προαγωγές σε διευθυντικά στελέχη.