Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ

28 Ιουλίου 2011         

Διευθυντή Α.Η.Κ.
Φώτη Πίττα 15
1065 Λευκωσία
Κύριε,
ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ
Θεωρώ ότι η αγορά, εμμέσως δήθεν, από την Α.Η.Κ. ηλεκτρικού ρεύματος από το κατοχικό καθεστώς και η προμήθειά του στους καταναλωτές της στις ελεύθερες περιοχές, είναι πράξη εθνικής μειοδοσίας και εξευτελισμού.  Προσωπικά αισθάνομαι βαθύτατα προσβεβλημένος και εξευτελισμένος διότι, πέραν του ίδιου του γεγονότος, δώσατε την ευκαιρία στον κατακτητή  Ερντογάν να προβεί, στην επέτειο της τουρκικής εισβολής, σε άκρως χλευαστικές και προσβλητικές δηλώσεις για τους Έλληνες της Κύπρου και την Κυπριακή Δημοκρατία.
Ως εκ τούτου, επιθυμώ να σας πληροφορήσω ότι, για όσο διάστημα παίρνετε ρεύμα από τον Αττίλα, δεν προτίθεμαι να σας καταβάλω την αξία που αναλογεί σε αυτό.  Για αυτό έχω ακυρώσει από τις 26/7/11 όλες τις πάγιες τραπεζικές εντολές πληρωμής προς την Α.Η.Κ. και απαιτώ να με χρεώνετε όπως αναφέρω πιο πάνω, δηλαδή κατά τρόπο που να μην περιλαμβάνεται το ποσό που αναλογεί στον Αττίλα.  
Σας προειδοποιώ να μην αποτολμήσετε να διακόψετε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος από τα υποστατικά μου, διότι θα σας κινήσω αγωγή και θα απαιτήσω αποζημιώσεις τόσο για την ταλαιπωρία, όσο και για τυχόν ζημιές που θα υποστώ.
Αναμένοντας τη άμεση ανταπόκρισή σας,

Στέλιος Κ. Ιωάννου
Κρόνου 66
2048 Στρόβολος



*****Σχόλιο : Μπράβο στον Έλληνα της Κύπρου!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: