Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Γ. Καρατζαφέρης: Από την ανατροπή στην συνευθύνη ή και στη συγκυβέρνηση.

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Η αποθέωση της πολιτικής απάτης.
Άστραφτε και βροντούσε ο αρχηγός του "ΛΑΟΣ" στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ και στην "Α1" εναντίον των τζακιών και των σατέν διακηρύσσοντας την ανατροπή και τη ρήξη με το σύστημα της σήψης.
Από την είσοδο του κόμματος του "ΛΑΟΣ" στη Βουλή ο "ανατροπέας" εγκατέλειψε την ανατροπή και τη ρήξη και εγκολπώθηκε την πολιτική της συνιδιοκτησίας και της συμμαχίας με τους εναλλασσόμενους ιδιοκτήτες της "μπλε πολυκατοικίας", κάνοντας διαρκώς κωλοτούμπες ανάλογα με την κάθε φορά πολιτική συγκυρία (Τις πολιτικές αυτές κωλοτούμπες κατέγραψα σε δύο πολυσέλιδα κείμενά μου, τα οποία αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδες. Το πρώτο είχε ως τίτλο: "Οι πολιτικές και ιδεολογικές κωλοτούμπες του Προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρη (24/3/2010) και "Γ. Καρατζαφέρης: Ο μαέστρος της πολιτικής κωλοτούμπας, που διέπραξε το αδίκημα της εξαπάτησης του λαού" (19/5/2010).
Αυτή η κωλοτούμποειδής πολιτική επαναλήφθηκε κατά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον Πρωθυπουργό στις 24 Μαΐου δηλώνοντας στις κάμερες: "Έθεσα στον Πρωθυπουργό ευθέως το αίτημα της συνευθύνης", ενώ διευκρινίζοντας τη συνευθύνη είπε ότι: "Να καλέσει ο πρωθυπουργός όσους θέλουν να αναλάβουν ευθύνες κυβερνητικές" (Βραδινό Δελτίο Ειδήσεων του "Mega" στις 24/5). Εξάλλου αυτή την έννοια έχει και η συνευθύνη στο ελληνικό λεξικό σημαίνοντας: "Φέρω την ίδια ευθύνη με άλλον ή άλλους για κάτι".
Εδώ, λοιπόν, ανακύπτει η συνευθύνη, την οποία εκθύμως επιζητεί ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, με άλλους συγκυβερνήτες δηλαδή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Όμως αυτή η συγκυβέρνηση είναι ο αντίποδας της ανατροπής και της ρήξης, όπερ σημαίνει ότι για άλλη μια φορά ο εν λόγω αρχηγός πραγματοποιεί ΝΕΑ κωλοτούμπα.
Ούτως εχόντων των πραγμάτων θα έλεγα ότι ο αρχηγός του ΛΑΟΣ θεωρεί την κωλοτούμπα ως ουσιώδες στοιχείο της "πολιτικής" του!
Γενικότερα θα έλεγα ότι ο πρωκτοκυβισμός στους κόλπους πολλών Ελλήνων πολιτικών είναι σύμφυτο στοιχείο της πολιτικής τους.
Μετά τη χάραξη αυτών των γραμμών πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Στη σύσκεψη αυτή, ο "ανατροπέας" πρότεινε στον "συνιδιοκτήτη" της μπλε πολυκατοικίας Αντώνη Σαμαρά "να πιουν καφέ στο σπίτι του για να σχηματίσουν μαζί νέα κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ".
Η αγωνία του πρωκτοκυβιστή δεν είναι πια η "ανατροπή" αλλά η στήριξη του Τζέφρυ (όπως άλλοτε τον αποκαλούσε).
Άλλο βέβαια ότι ο κ. Καρατζαφέρης διατείνεται ότι όλες οι πολιτικές του κωλοτούμπες γίνονται "για το καλό της πατρίδας"!
Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι του πρωκτού τα εννιάμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: