Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Mήπως από τη Γερμανία αρχίζει το ξεπούλημα της Ελλάδας; ΓΡΑΜΜΑ ΟΜΟΓΕΝΗ

Η επιστολή που απέστειλε Έλληνας ομογενής που ζει στο Μόναχο συνοδευόμενη από την σχετική φωτογραφία θέτει ένα βασικό ερώτημα. «Άρχισε το ξεπούλημα της Ελλάδας; Ζω στο Μόναχο της Γερμανίας και εργάζομαι σε μια εταιρεία η οποία στεγάζεται δίπλα από το γενικό προξενείο των Σκοπίων. Μέχρι πρότινος η πινακίδα έξω από τον ως άνω προξενείο είχε την ονομασία FYROM στο χώρο που αναφερόταν το κράτος. Πριν λίγες ημέρες αντικατέστησαν την πινακίδα με καινούργια στην οποία αναγράφετε πλέον σκέτο το “Mακεδονία”.
Ποιές είναι οι αντιδράσεις της ελληνικής κυβέρνησης; Ποια η αντίδραση του ελληνικού προξενείου του Μονάχου, που ζητά 15.00 ευρώ για το γνήσιο της υπογραφής μας; Θα έχω κάποια απάντηση; Σας αποστέλλω και σχετική φωτογραφία.

Ευχαριστώ
Ανδρέας Διγενής»

Φυσικά και το θέμα θα πρέπει να απαντηθεί από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών γιατί τέτοιου είδους «πρωτοβουλίες» δημιουργούν τετελεσμένα και μάλιστα όταν γίνονται στο εξωτερικό δίχως να υπάρχουν οι ανάλογες αντιδράσεις από πλευράς μας. Φανταστείτε να πήραν γραμμή να αλλάξουν όλες τις πινακίδες τους στην Ευρώπη; Διάβημα διαμαρτυρίας κι αμέσως μάλιστα επιβάλλεται να γίνει.



Πηγή : http://www.xronos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: