Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

"Θερμή" υποδοχή του ΑΠΟΕΛ με πέτρες και μπουκάλια στην Αλβανία - Οι Αλβανοί σήκωσαν πανό "Η Κύπρος είναι Τουρκία"

«Η Κύπρος είναι Τουρκία" έγραφε το πανό που σήκωσαν οι Αλβανοί οπαδοί της Σκεντερμπέου στον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ εχθές στην Αλβανία, για τον Γ' προκριματικό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι προκλητικοί οπαδοί της Σκεντερμπέου με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσαν ακόμη μια φορά τις φιλοτουρκικές τους τάσεις.
Οι προκλήσεις άρχισαν πριν από την έναρξη του αγώνα ενώ ταυτόχρονα με το πανό, ύψωσαν και τουρκικές σημαίες. Μετά από έντονες διαμαρτυρίες των στελεχών της Κυπριακής ομάδας και παρέμβαση της διοίκησης της αλβανικής ομάδας τα πανό αποσύρθηκαν, ωστόσο λίγο πριν από το τέλος του αγώνα οι Αλβανοί οπαδοί όταν αντιλήφθηκαν ότι ο αποκλεισμός της Σκεντερμπέου είναι προ των πυλών, τα ξανασήκωσαν.
Ο ποδοσφαρικός αγώνας άρχισε με καθυστέρηση λόγω ρίψης καπνογόνων από τους Αλβανούς οπαδούς στον αγωνιστικό χώρο, ο ΑΠΟΕΛ όμως έφυγε με μια πολύ σημαντική νίκη 2-0 από την έδρα της αλβανικής ομάδας, με τα γκολ που σημείωσαν οι Νούνο Μοράις (52') και Μαντούκα (56').
Οι περίπου 150 φίλοι του ΑΠΟΕΛ πριν την είσοδο τους στο γήπεδο έπεσαν θύματα περιορισμένης κλίμακας πετροβολισμού στην Κορυτσά ενώ εντός του γηπέδου δέχθηκαν και μπουκάλια με νερό. Ωστόσο δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Πηγή : http://www.elkosmos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: